10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m donderdag 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*voor donderdag 15:00 uur besteld is voor het weekend in huis!

EPDM gebruiken als gevelbekleding

Wanneer u de gevel van uw huis wind- en waterdicht wilt maken, zijn de EPDM stroken van Interexpress een passende oplossing. Dit Europese EPDM heeft vele voordelen en hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw gevel voor tientallen jaren uitstekend afgedicht is. Daarnaast is ons EPDM gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.

EPDM stroken gebruiken bij gevelbouw

EPDM is gemakkelijk te verwerken in de gevelbouw wegens de mooie voordelen, zo heeft EPDM een hoge elasticiteit en gaat het enkele tientallen mee. Ook is het bestand tegen veel verschillende weersomstandigheden, dat is uiteraard zeer belangrijk bij deze toepassing. Omdat het EPDM zo elastisch is, zal het ook niet scheuren. Het krimpt namelijk bij vrieskou en zet juist uit bij hoge temperaturen. Dit Europese EPDM is uiteraard ook zeer water-en-windicht, dit heeft ook veel invloed op de temperatuur in huis en voorkomt vocht in de gevel.

Het afdichten van kozijnen met EPDM folie

Ook is het afdichten van kozijnen mogelijk met EPDM folie, het EPDM is namelijk waterdicht en dus prima te gebruiken als afdichting. Zoals gezegd is het zeer elastisch en soepel materiaal en daarmee gemakkelijk en snel door u te verwerken bij vele toepassingen. Het afdichten kan nodig zijn omdat er naden en kieren zitten in bijvoorbeeld uw kozijn(en). Het gebruik van dit Europese EPDM is zeer in opkomst en wordt steeds meer gebruikt bij uiteenlopende toepassingen in vooral de nieuwbouw.

Altijd een passende maat EPDM strook

Bij Interexpress kunt u terecht voor vele maten en soorten stroken, zo hoeft u nooit verder te zoeken en bent u meteen aan het juiste adres. We leveren uw EPDM strook in een door uw gekozen maat zodat u niks op maat hoeft te maken, de breedtematen lopen van 10 centimeter tot 100 centimeter en de lengte is altijd 20 meter lang. Voor alle andere benodigdheden zoals EPDM lijm en kit kunt u ook bij ons terecht, deze heeft u nodig om de stroken te verlijmen. Gereedschap als een EPDM aandrukroller of een kitspuit hebben wij ook in ons assortiment.

Bestel bij Interexpress

Wegens onze grote voorraden kunnen we snel leveren en ontvangt u altijd snel uw bestelling in huis of op een andere door u gekozen locatie, zo wordt uw bestelling wanneer u op een werkdag voor 14:00 besteld al de dezelfde dag verzonden. Voor advies of vragen over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen, onze experts staan 5 dagen per week voor u klaar!

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen