Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

EPDM prijs

Wat is de EPDM prijs, dat is een vraag die we bij Interexpress EPDM systemen vaak horen. Dit is uiteraard ook logisch want de prijs van EPDM dakbedekking is een belangrijke factor in de aankoop van uw EPDM dak. Interexpress levert u de hoogste kwaliteit EPDM dakbedekking voor een betaalbare prijs. Niet alleen is namelijk de prijs van de EPDM belangrijk minsten zo belangrijk is de kwaliteit van de EPDM dakbedekking.

Prijs EPDM dakbedekking

De EPDM dakbedekking prijs staat in elk geval in geen verhouding tot de prijs van de traditionele dakbedekking (bijvoorbeeld bitumen). Een traditionele dakbedekking heeft namelijk een gemiddeld levensduur van 15 jaar. Onze EPDM dakbedekking heeft een levensverwachting van 50 jaar. Dat onze EPDM zolang meegaat heeft uiteraard te maken met de kwaliteit van het EPDM rubber. Uiteindelijk is bij epdm dakbedekking de prijs m2 lager door de lange levensduur.

EPDM dakbedekking heeft een dikte van 1,30mm en is talkvrij

Onze EPDM dakbedekking heeft standaard een dikte van 1,30mm en is talkvrij. Ons advies is dan ook kies voor de EPDM dakbedekking van Interexpress.nl dan bent u verzekerd van de beste EPDM dakbedekking voor de beste prijs en is uw EPDM dak nog jaren waterdicht.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen