HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

EPDM prijs

Wat is de EPDM prijs, dat is een vraag die we bij Interexpress EPDM systemen vaak horen. Dit is uiteraard logisch, want de prijs van EPDM dakbedekking is een belangrijke factor in de aankoop van uw EPDM dak. Interexpress levert u de hoogste kwaliteit EPDM dakbedekking voor een betaalbare prijs. Niet alleen is namelijk de prijs van de EPDM belangrijk, minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de EPDM dakbedekking.

Prijs EPDM dakbedekking

De EPDM dakbedekking prijs staat in elk geval in geen verhouding tot de prijs van de traditionele dakbedekking (bijvoorbeeld bitumen). Een traditionele dakbedekking heeft namelijk een gemiddeld levensduur van 15 jaar. Onze EPDM dakbedekking heeft een levensverwachting van minimaal 50 jaar. Dat onze EPDM zolang meegaat heeft uiteraard te maken met de kwaliteit van het materiaal. Uiteindelijk is bij EPDM dakbedekking de prijs m² lager door de lange levensduur.

EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30mm en talkvrij

Onze EPDM dakbedekking is talkvrij, wat betekend dat het direct na aankoop verwerkt kan worden. Een primer of andere voorbehandeling is niet nodig, dus u kunt direct aan de slag. Ons advies is dan ook dat u kiest voor de EPDM dakbedekking van Interexpress.nl, want dan bent u verzekerd van de beste EPDM dakbedekking voor de beste prijs en is uw EPDM dak nog jaren waterdicht.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen