Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

Pir isolatie

De normen en eisen van isoleren zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Waar vroeger isoleren een bijzaak was is isoleren tegenwoordig een must en hoofdzaak geworden. PIR isolatieplaten zijn de ideale combinatie met een EPDM plat dak.

Langzaam zien we dan ook de trend verschuiven naar steeds hogere isolatie waarde's. Goed isoleren van bijvoorbeeld wanden is belangrijk, maar een dak isoleren is nog veel belangrijker. De meeste warmte gaat immers verloren via het dak. Maar ja wat voor een isolatie heb je dan nodig? PIR isolatie bied hiervoor de uitkomst! Pir isolatie is de perfecte platdak isolatie. Waarom? Pir dakisolatie heeft een zeer hoge isolatie waarde en is ook nog drukvast.

Drukvast houdt in dat de isolatieplaten beloopbaar zijn. PIR isolatie is ook snel een eenvoudig te bevestigen en wanneer je PIR isolatie met de juiste toplaag koopt kun je rechtstreeks bijvoorbeeld de EPDM dakbedekking erop verlijmen. De juiste toplaag van Pir isolatie is erg belangrijk. Interexpress EPDM Systemen verkoopt dan ook alleen maar speciale PIR met een toplaag die geschikt is voor verlijming met EPDM dakbedekking. Waardoor u nog vele jaren plezier

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen