HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

Pir isolatie

PIR isolatie in combinatie met een EPDM dak

De normen en eisen van isoleren zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Waar vroeger isoleren een bijzaak was is isoleren tegenwoordig een must en hoofdzaak geworden. PIR isolatieplaten zijn de ideale combinatie met een EPDM plat dak.

Langzaam zien we dan ook de trend verschuiven naar steeds hogere isolatiewaardes. Goed isoleren van bijvoorbeeld wanden is belangrijk, maar een dak isoleren is nog veel belangrijker. De meeste warmte gaat immers verloren via het dak. Maar wat voor een isolatie heb je dan nodig? PIR isolatie bied hiervoor de uitkomst! PIR isolatie is de perfecte plat dak isolatie. Waarom? PIR dakisolatie heeft een zeer hoge isolatie waarde en is ook nog drukvast.

Drukvast houdt in dat de isolatieplaten beloopbaar zijn, wat de montage natuurlijk ten goede komt. De platen zijn ook snel een eenvoudig te bevestigen en wanneer je PIR isolatie met de juiste toplaag koopt kun je rechtstreeks bijvoorbeeld de EPDM dakbedekking erop verlijmen. De juiste toplaag van PIR isolatie is erg belangrijk. Interexpress EPDM Systemen verkoopt dan ook alleen maar speciale PIR met een toplaag die geschikt is voor verlijming met EPDM dakbedekking. Waardoor u nog vele jaren plezier van uw nieuw geplaatste dak zult hebben!

Interexpress voor een goed geïsoleerd dak

Als u een nieuw dak laat plaatsen of uw dak gaat isoleren, dan kunt u bij Interexpress terecht voor de juiste isolatieplaten en EPDM op maat. Omdat EPDM zo makkelijk te leggen is, kan zowel de vakman als een doe-het-zelver hier zelf mee aan de slag. Wij bieden zelfs EPDM pakketten aan waarmee u direct alles in huis haalt wat u nodig heeft om de klus tot een goed einde te brengen. Heeft u nog vragen of advies op maat nodig, neem dan eens contact met ons op!

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen