10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m donderdag 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*voor donderdag 15:00 uur besteld is voor het weekend in huis!

Welke dakbedekking onder sedumdak?

Wanneer u op zoek bent naar een duurzaam en onderhoudsvrij dak hebben wij een perfecte oplossing voor u. Onze EPDM dakbedekking heeft een levensduur van wel 50 jaar en is gemakkelijk door uzelf te verwerken. Vooral in combinatie met een sedumdak heeft u extra voordelen, zo heeft uw dak een mooie groene en natuurlijke uitstraling.

Milieuvriendelijke oplossing met EPDM

Ons EPDM is uiteraard waterdicht, maar is daarnaast ook nog eens wortelbestendig. Om deze reden kunt u hier perfect uw sedumdak mee combineren. Zo heeft u een enorm duurzaam en netjes afgewerkt dak. Ook is ons EPDM gemaakt van erg milieuvriendelijk materiaal en draagt u natuurlijk bij aan betere luchtkwaliteit door de extra levensruimte voor planten en dieren. Deze planten en dieren nemen namelijk fijnstof en CO2 op en stimuleren hiermee een gezondere leefomgeving. Dit is natuurlijk in de huidige tijd mooi meegenomen.

Isolerende werking EPDM in combinatie met sedum

Door de isolerende werking van sedumdaken is uw woning of gebouw gemakkelijker warm te houden in de winter en koel te houden in de zomer. Met de huidige gas- en energieprijzen is dit natuurlijk mooi meegenomen. Ook absorbeert het sedumdak geluid, zodat u minder last heeft van geluid uit uw omgeving. Verder bent u weinig tijd kwijt aan onderhoud van het dak, wel kunt u zo nu en dan wat onkruid verwijderen.

Nadelen van een sedumdak

Zijn er ook nadelen aan een sedumdak? Wij kunnen er eigenlijk maar twee bedenken. Uw dak is uiteraard zwaarder door de vegetatie, het is dus wel belangrijk dat het gewicht te dragen is door de constructie. Wanneer u hier over twijfelt kunt u altijd contact opnemen met onze experts via onze klantenservice. Een ander nadeel kan zijn dat uw dak nu meerde diersoorten aantrekt zoals insecten of vogels, wanneer u hier niet van houdt is het uiteraard niet raadzaam om te kiezen voor een sedumdak.

EPDM-dakbedekking van Interexpress

De EPDM dakbedekking van Interexpress kunt u perfect combineren met een sedumdak. Ons 1,3 mm dikke EPDM is uiterst geschikt als ondergrond en zeer gemakkelijk door uzelf te verwerken, u bent dus ook geen verdere kosten kwijt aan de aanleg hiervan. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, onze experts staan altijd klaar om u te voorzien van advies. Wij streven ernaar om uw bestelling al binnen twee werkdagen af te leveren.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen