Aangepaste dienstverlening

Interexpress is vanwege Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten.
U kunt natuurlijk wel online alvast uw bestelling plaatsen.

Blog

Eindelijk voorjaar; tijd om te klussen!

Het voorjaar wordt door veel mensen gezien als de ideale tijd om te klussen en wij snappen wel waarom. Het is tenslotte net even wat lekkerder om klusjes in en rondom huis te doen als er een lekker voorjaarszonnetje schijnt. Uiteraard geldt dit ook voor dak-gerelateerde klusjes.

Lees meer

EPDM zelf leggen, is dat moeilijk?

Als u op zoek bent naar nieuwe dakbedekking, weegt u de diverse soorten tegen elkaar af. Zaken als de prijs, duurzaamheid van het materiaal, maar ook de moeilijkheidsgraad van het plaatsen kan een afweging zijn. Helemaal als u zelf uw dakbedekking wilt gaan plaatsen. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of EPDM zelf leggen moeilijk is. Daarom gaan wij er dieper op in.

Lees meer

Aluminium daktrim voor EPDM

In onze webshop vindt u een speciale EPDM daktrim. Deze is duurder dan de standaard daktrim en daarom krijgen we vaak de vraag wat er dan anders aan is. In dit artikel vertellen we waarom onze speciale EPDM daktrim een goede keuze is.

Lees meer

Waarom PIR dakisolatieplaten online kopen?

Als u uw dak wilt isoleren met het hoogste rendement, komt u natuurlijk uit bij PIR dakisolatieplaten. Deze PIR platen zijn gemakkelijk te verwerken en halen een hoge isolatiewaarde. Maar hoe krijgt u die PIR platen nou gemakkelijk in huis? Simpel, koop ze online bij Interexpress!

Lees meer

EPDM welke kant lijmen?

U krijgt uw EPDM dat u besteld heeft bij Interexpress aangeleverd en u wilt direct aan de slag! Het oppervlakte is al vrij gemaakt van uitsteeksels en troep, en u bent er klaar voor om de EPDM te gaan verlijmen. Maar aan welke kant moet EPDM gelijmd worden?

Lees meer

EPDM met grind als ballast

EPDM is een flexibele rubberen dakbedekking, die op elke gewenste maat te bestellen is. Hierdoor is het dak snel en gemakkelijk waterdicht te maken. Een EPDM dak is onderhoudsvriendelijk en zéér duurzaam, met een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar, helemaal als u kiest voor EPDM met grind als ballast.

Lees meer

EPDM op het dak van een bedrijfspand

Heeft uw bedrijfspand een nieuw dak nodig, of laat u een nieuw pand bouwen en twijfelt u over de dakbedekking? Neem dan EPDM eens in overweging. EPDM is geschikt voor alle oppervlakten zowel groot als klein, is duurzaam en kostenbesparend. Meer weten? Lees er alles over in dit artikel.

Lees meer

Hoe plaats ik een EPDM stadsuitloop?

Als u EPDM dakbedekking plaatst, moet u natuurlijk rekening houden met hemelwaterafvoer. In dit artikel leggen we uit hoe u een EPDM stadsuitloop integreert in een EPDM dak.

Lees meer

Ga voor een EPDM totaal pakket!

Als u een dak wilt gaan vervangen, of de ideale dakbedekking zoekt voor een nieuw te bouwen schuur, loods of ander gebouw met een plat of licht hellend dak, dan hebben wij voor u de oplossing: Een EPDM totaal pakket! Wat u hier van kunt verwachten en waarom dit de perfecte keuze is voor een doe-het-zelver of professional, leggen we u graag uit.

Lees meer

Is EPDM brandbaar?

Brand in huis, de nachtmerrie van iedereen. Daarom krijgen wij regelmatig de vraag, is EPDM brandbaar? Feit is, bijna elk materiaal is brandbaar als het maar heet genoeg wordt. Maar is EPDM vliegvuurbestendig, en gebeurd het verwerken ervan veilig? In dit artikel gaan we er eens dieper op in.

Lees meer

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen