Actie (voordeel nieuwjaar)

Ontvang nu 10% korting op het gehele assortiment! Gebruik hiervoor de kortingscode INTEREXPRESS19^gJ.

Blog

Toepassingen van EPDM folie

EPDM folie staat bekend als kwalitatief hoogwaardige dakbedekking die weinig onderhoud vereist en vele jaren meegaat. Maar de veelzijdigheid van het materiaal maakt tegelijkertijd een breed scala aan andere toepassingen mogelijk. Voorwaarde is dan wel dat het EPDM rubber voldoende dikte heeft en van Europese herkomst is.

Lees meer

Het verschil tussen Europese of Amerikaanse EPDM

In tegenstelling tot veel andere aanbieders verkoopt Interexpress alleen de zogenaamde Europese EPDM. Een bewuste keuze, want de Amerikaanse EPDM die veelal elders wordt verkocht vereist een extensieve voorbehandeling.

Lees meer

EPDM dakbedekking prijs

Bent u op zoek naar de laagst mogelijke EPDM prijs? Dan bent u op de website van Interexpress aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod EPDM dakbedekking op maat tegen de allerbeste prijs per m2.

Lees meer

Voordelen EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de afgelopen jaren sterk in opkomst in Nederland. Volgens specialisten binnen het vakgebied valt deze ontwikkeling eenvoudig te verklaren. De materiaalsoort biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van andere typen dakbedekking en is ook nog eens relatief goedkoop te verkrijgen.

Lees meer

Waarom EPDM?

EPDM is verkrijgbaar in veel kwaliteiten. Ook zijn er verschillende type EPDM folies te koop zoals EPDM vijverfolie, EPDM gevelbekleding en EPDM dakbedekking. Interexpress EPDM systemen kiest bewust voor de hoogste kwaliteit EPDM rubberfolie.

Lees meer

Voorjaar de tijd voor uw EPDM dakbedekking

De dagen worden weer langer en de zon laat zich weer meer en langer zien. Het is bijna voorjaar en dat merken we weer aan alles. Het voorjaar is dan ook de ideale tijd om met uw oude dak te gaan vervangen voor bijvoorbeeld een nieuw EPDM dak.

Lees meer

Duurzame EPDM dakbedekking

Voor het aanschaffen van EPDM dakbedekking wordt vaak de vergelijking getrokken met een bitumen dak door aanstaande klanten. Hoe lang gaat een EPDM dak mee en hoelang gaat een bitumen dak mee? En vragen als wat is het prijsverschil in aanschaf? 

Lees meer

Pir isolatie

De normen en eisen van isoleren zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Waar vroeger isoleren een bijzaak was is isoleren tegenwoordig een must en hoofdzaak geworden. PIR isolatieplaten zijn de ideale combinatie met een EPDM plat dak.

Lees meer

EPDM

EPDM de beste keuze van dit moment! EPDM is de oplossing! Niet alleen voor uw platte dak, gevel of dakgoot maar wat dacht u van luchtdicht bouwen.

Lees meer

Wat is Europese EPDM?

EPDM kent diverse kwaliteiten en verschillende varianten. Interexpress EPDM Systemen verkoopt uitsluitend de hoogste kwaliteit EPDM, namelijk Europese A-1 kwaliteit.

Lees meer

Copyright © 2018 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen