Aangepaste dienstverlening

Interexpress is vanwege Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten.
U kunt natuurlijk wel online alvast uw bestelling plaatsen.

Blog

EPDM lijm

EPDM is een van de meest gebruiksvriendelijke soorten dakbedekking die er is. Dit komt onder meer door de eenvoudige plaatsing van het materiaal, waarbij het EPDM rubber met behulp van speciale EPDM lijm op het dak wordt aangebracht. In dit artikel vertellen we u alles over het lijmproces en de verschillende soorten lijm die u bij Interexpress kunt bestellen.

Lees meer

EPDM, PVC of bitumen dakbedekking bestellen?

Een goede dakbedekking is een basisvoorwaarde om uzelf en uw inboedel te beschermen tegen de veranderlijke weersomstandigheden in Nederland. Van een Elfstedentocht in de winter tot een hittegolf in de zomer: de temperaturen in ons kikkerland schommelen nogal eens tussen twee uitersten. Er worden daarom behoorlijk wat eisen aan een modern dak gesteld.

Lees meer

EPDM rubberen dakbedekking

Aan dakbedekking worden vaak een aantal belangrijke criteria gesteld. Zo moet het bij voorkeur aantrekkelijk zijn geprijsd, makkelijk te plaatsen, een lange tijd meegaan en bestand zijn tegen uiteenlopende weersinvloeden. Het product dat aan werkelijk al deze eisen voldoet is EPDM rubber: de dakbedekking met de ideale prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer

Toepassingen van EPDM folie

EPDM folie staat bekend als kwalitatief hoogwaardige dakbedekking die weinig onderhoud vereist en vele jaren meegaat. Maar de veelzijdigheid van het materiaal maakt tegelijkertijd een breed scala aan andere toepassingen mogelijk. Voorwaarde is dan wel dat het EPDM rubber voldoende dikte heeft en van Europese herkomst is.

Lees meer

Het verschil tussen Europese of Amerikaanse EPDM

In tegenstelling tot veel andere aanbieders verkoopt Interexpress alleen de zogenaamde Europese EPDM. Een bewuste keuze, want de Amerikaanse EPDM die veelal elders wordt verkocht vereist een extensieve voorbehandeling.

Lees meer

EPDM dakbedekking prijs

Bent u op zoek naar de laagst mogelijke EPDM prijs? Dan bent u op de website van Interexpress aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod EPDM dakbedekking op maat tegen de allerbeste prijs per m².

Lees meer

Voordelen EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de afgelopen jaren sterk in opkomst in Nederland. Volgens specialisten binnen het vakgebied valt deze ontwikkeling eenvoudig te verklaren. De materiaalsoort biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van andere typen dakbedekking en is ook nog eens relatief goedkoop te verkrijgen.

Lees meer

Waarom EPDM?

EPDM is verkrijgbaar in vele varianten. Er zijn verschillende soorten EPDM folies te koop zoals EPDM vijverfolie, EPDM gevelbekleding en EPDM dakbedekking. Interexpress EPDM systemen kiest bewust voor de hoogste kwaliteit EPDM rubberfolie.

Lees meer

Duurzame EPDM dakbedekking

Voor het aanschaffen van EPDM dakbedekking wordt vaak de vergelijking getrokken met een bitumen dak door aanstaande klanten. Hoe lang gaat een EPDM dak mee en hoelang gaat een bitumen dak mee? En vragen als wat is het prijsverschil in aanschaf? 

Lees meer

Pir isolatie

De normen en eisen van isoleren zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Waar vroeger isoleren een bijzaak was is isoleren tegenwoordig een must en hoofdzaak geworden. PIR isolatieplaten zijn de ideale combinatie met een EPDM plat dak.

Lees meer

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen