Onze webshop is vernieuwd!

Wil jij hiervan profiteren? Ontvang een korting van 10% op je volgende bestelling met de code: 18-WLKM-TRG-@IXP

EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dikte

EPDM op maat bestellen? Bestel hier EPDM dakbedekking op maat met een dikte van 1 mm. Voordeel van EPDM op maat is dat u geen naden zijn!  Te bestellen in diverse breedtes en uitsluitend Europese A-1 klasse EPDM zonder talk. Makkelijk te verwerken zonder voorbehandeling.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per m2
€ 8,94
Incl. BTW
Beschrijving

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A-1 klasse EPDM zonder talk. Hierdoor is het systeem rechtstreeks te verlijmen zonder eerst de EPDM te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig.Gebruik alleen onze originele EPDM lijm en kit.

Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in de tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk, is diepzwart en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant.

EPDM 1,00 mm is bijvoorbeeld toepasbaar als dakbedekking op een blokhut, schuur, veranda, overkapping etc. Naast EPDM 1,00 mm kunt u bij ons ook EPDM folie 1,30 mm kopen. Twijfelt u over de toepassing van een bepaalde dikte? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Meer informatie
Meer informatie
FabrikantNee
VerbruikNee
InhoudNee
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een beoordeling over:EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dikte
Uw waardering
Copyright © 2018 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om je voordeligste EPDM te kopen