Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

EPDM dakbedekking de oplossing voor uw dak

Begin jaren negentig deed de EPDM dakbedekking in Nederland langzaam zijn intrede. Het werd op bedrijfspanden al langer toegepast maar werd steeds bekender onder met name vastgoed eigenaren. De bewezen lange levensduur en weinig onderhoud vragend  EPDM dakbedekking sprak velen daarom ook aan. EPDM dakbedekking was in de Verenigde staten en het Midden Oosten namelijk al veel bekender. Problemen met hoge temperaturen en veel UV straling hadden daar namelijk al eerder gezorgd voor het onderzoeken naar alternatieven die als dakbedekking konden worden gebruikt. EPDM dakbedekking deed in de VS en het midden Oosten namelijk al langer dienst. Vanaf 2000 gaat het steeds sneller EPDM dakbedekking wint steeds meer terrein. Buiten vastgoedeigenaren worden de aannemers nu ook steeds enthousiaster. Niet langer zijn aannemers helemaal afhankelijk van dakdekkers om platte daken te dichten. Steeds vaker worden de EPDM daken in eigen beheer geplaatst. Dat EPDM dakbedekking erg duurzaam is en wel minimaal 50 jaar meegaat doet ook snel de ronde.  Brandvrij dakbedekking plaatsen volgens de NEN 6050 doet het ook goed bij de dakdekkers die hierdoor geen torenhoge verzekering premies meer hoeven af te dragen.

EPDM dakbedekking  ideaal voor doe-het-zelvers

Nu de laatste jaren EPDM dakbedekking ook bij de bouwmarkten steeds meer ligt word EPDM dakbedekking ook steeds populairder onder de doe-het-zelvers, maar vergeet ook het internet niet. Interexpress EPDM systemen verkoopt al ruim 10 jaar EPDM dakbedekking online via de webshop op internet in Nederland en België. Interexpress.nl was 1 van de eerste bedrijven die EPDM dakbedekking via internet online verkocht.  Hierdoor zijn inmiddels vele klanten goed geholpen met een volledig EPDM dakpakket. De laatste jaren zien we steeds meer aanbieders van EPDM dakbedekking of het allemaal echt EPDM dakbedekking is wat verkocht is laat zich raden door de lage prijzen die hiervoor gevraagd worden….. Van afgekeurde partijen EPDM tot EPDM vijverfolie het word verkocht als EPDM dakbedekking.
Interexpress EPDM systemen houd vast aan de kwaliteit, bij ons koopt u topkwaliteit gecertificeerde EPDM dakbedekking. Geen concessies aan kwaliteit, en toch scherp geprijsd. Onze Europese A klasse EPDM dakbedekking heeft een standaard dikte van 1,30mm en is hiermee koploper in kwaliteit en duurzaamheid. Wij staan achter ons product! Heeft u technische vragen of andere vragen dan staan wij voor u klaar. En loopt u onverwachts tegen een probleem aan dan lossen wij dit op en komen zelfs op de bouwplaats bij u. Daarom EPDM van Interexpress.nl  simpel en eenvoudig zelf een EPDM dak plaatsen, enkelzijde verlijming, 15 jaar productgarantie en een levensduur van meer dan 50 jaar.  

Heeft u nog vragen u kunt ons alle werkdagen bereiken op +31 (0)38 3760604 of via [email protected]

Vriendelijke groet,
Interexpress EPDM systemen

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen