HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

EPDM Folie

EPDM folie

Bent u van plan om nieuwe EPDM folie te plaatsen? Gebruik dan de EPDM folie van Interexpress! Deze EPDM rubberfolie op rol is uitermate geschikt voor zowel de professionele klusser als de doe-het-zelver. De rol EPDM folie heeft een standaard breedte van 1,20m en een standaard lengte van 20 meter. De EPDM folie is verkrijgbaar in diktes van 1,00 millimeter en 1,30 millimeter.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het aanbrengen van EPDM folie

EPDM dakfolie op rol is ideaal wanneer u flexibel wilt zijn in het aanbrengen van EPDM. De banen kunnen eenvoudig aan elkaar verlijmd worden door middel van de randen en opstanden contactlijm, in combinatie met EPDM kit. De folie is gemakkelijk op maat te knippen, zodat uw dak superstrak afgewerkt is. Hoe dit in zijn werking gaat, kunt u zien op de video handleiding over het leggen van EPDM. U kunt bij ons ook terecht voor EPDM hemelwaterafvoeren en dak ontluchtingen, zodat u direct alles in huis heeft om uw dak waterdicht te maken.

EPDM folie meer mogelijkheden

De EPDM folie van Interexpress kunt u voor meerdere toepassingen gebruiken. Zo is het EPDM rubber op rol prima geschikt om een dakgoot weer waterdicht te maken. Ook wordt de folie steeds vaker gebruikt in nieuwbouw -of renovatieprojecten voor het wind -en waterdicht maken van huizen. De EPDM folie is zelfs toe te passen op gevels en kelders. Heeft u een lekkende bloembak? Een stuk EPDM er in en deze is weer waterdicht!

EPDM folie bestellen bij Interexpress

Het gebruik van EPDM folie rollen is eenvoudig en duurzaam en hiermee bent u snel voorzien van een nieuw en waterdicht dak. Vergeet u niet de juiste lijm en kit mee te bestellen? Als u uw bestelling geplaatst heeft, kunt u het al snel in huis verwachten. Dit is meestal binnen de 1-2 werkdagen, en u ontvangt voor de tijd een track & trace code. Ook kunt u uw bestelling op komen halen in ons magazijn in Wapenveld.

Makkelijk EPDM folie aanbrengen op uw dak? Ga dan voor een EPDM pakket *

* Compleet EPDM dakbedekking pakket met ruim voldoende EPDM-lijm, EPDM-kit, EPDM op maat en als u voor een XL pakket gaat een hemelwaterafvoer naar keuze.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen