HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

Ontluchtingen

EPDM dakdoorvoer

Bent u op zoek naar een dubbelwandige dakdoorvoer met EPDM manchet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zowel een complete dakdoorvoer als een losse manchet. Gaat u zelf uw EPDM dakdoorvoer aanbrengen maar heeft u toch wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze dakspecialisten helpen u graag verder.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Dakdoorvoer plat dak EPDM

Heeft u een plat EPDM dak waar u een rookkanaal door wilt aanleggen? Dan biedt een EPDM dakdoorvoer uitkomst. Onze dakdoorvoer dient ervoor om een dubbelwandige rookkanaal waterdicht door het dak te laten lopen. Deze doorvoer kan zowel op het dak van een woning als op een veranda, blokhut of tuinhuis gebruikt worden.

EPDM dakdoorvoer kopen bij Interexpress

Een dubbelwandige dakdoorvoer voor een houtkachel of kachelpijp koopt u bij EPDM expert Interexpress. Wij bieden een totaaloplossing aan voor dakbedekking, zoals EPDM op maat, EPDM lijm en kit, gereedschap om het EPDM mee te leggen, en hemelwaterafvoer. Onze EPDM dakpakketten bevatten alles om uw dak goed te bekleden, en worden geleverd met gebruiksaanwijzing. Wilt u het EPDM leggen eens stap voor stap bekijken? Raadpleeg dan onze video handleiding.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen