10% JUNI ACTIE!

Tot en met a.s donderdag geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Dus bestel snel! De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

EPDM vijverfolie

EPDM vijverfolie kopen voor uw vijver of waterbassin

EPDM vijverfolie is speciaal geschikt voor vijvers en waterbassins. Het gaat 30 jaar of langer mee! In tegenstelling tot EPDM dakbedekking bevat vijverfolie geen brandvertragers en is het dus speciaal geschikt voor vijvers. Het product is ideaal voor gebruik in natuurvijvers en koi vijvers. Ook worden waterbassins bekleedt met deze speciaal geschikte EPDM folie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

EPDM vijverfolie kent vele voordelen:

  • De folie gaat zeer lang mee en is bestand tegen UV straling
  • EPDM is sterk en flexibel en kan daardoor oneffenheden goed opvangen
  • Het is goed bestand tegen worteldoorgroei met uitzondering van enkele rietsoorten en bamboesoorten
  • EPDM vijverfolie is op maat te maken
 

Op dit moment hebben wij geen EPDM vijverfolie in ons assortiment.

PVC vijverfolie of EPDM vijverfolie

Een goedkoop alternatief voor EPDM vijverfolie is PVC vijverfolie. PVC is echter veel gevoeliger voor veroudering door UV straling. Dit komt doordat de weekmakers mede door invloed van UV straling verdwijnen uit de folie. Hierdoor zal het sneller scheuren en minder lang mee gaan. Bij verbranding van PVC komt chloor vrij. PVC is net als EPDM makkelijk te verlijmen en te repareren.

EPDM vijverfolie kopen

Voor de beste prijs EPDM vijverfolie kopen voor uw vijver? EPDM wordt veel toegepast in natuurvijvers, koivijvers, natuurlijke zwemvijvers en waterbassins. Deze speciale vijverfolie is plant- en visvriendelijk. EPDM is sterk, flexibel, bestand tegen UV straling en gaat tot wel 30 jaar of langer mee! Bij scherpe voorwerpen in de ondergrond zoals stenen en wortels adviseren wij het gebruik van een ondergrond zoals nonwoven doek, veiligheidsvlies of ondertapijt. Een unieke toepassing van EPDM is te vinden in voorgevormde 3D vijvers.

Naast voordelen kent EPDM vijverfolie ook enkele nadelen. Zo liggen de kosten van EPDM hoger ten opzichte van goedkopere vijverfolie alternatieven. Ook is EPDM niet bestand tegen chloor.

Vijverfolie is niet geschikt als dakbedekking

Vijverfolie is niet geschikt als dakbedekking. Dit omdat EPDM dat gecertificeerd is voor vijvers geen brandvertragers bevat.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen