Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

Welkom bij Interexpress EPDM systemen

Interexpress EPDM systemen is een leverancier van hoogwaardige en duurzame EPDM rubberdak- en gootsystemen waarbij service en een goede dienstverlening bovenaan staan. Interexpress kan u een uitstekend advies geven over het aankopen en plaatsen van EPDM dakbedekking. Interexpress heeft een jarenlange ervaring met het plaatsen van EPDM dakbedekking .Interexpress levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Ervaar hoe éénvoudig u EPDM dakbedekkig (zelf) plaatst en bestel uw Interexpress EPDM dakbedekking direct. Bestellingen kunnen eenvoudig online worden besteld, ook als u geen klantenaccount bij ons heeft. Bestellingen kunnen uiteraard ook via email, fax of telefonisch worden doorgegeven.Wij leveren zowel in Nederland als in België.

Let op!

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A klasse EPDM zonder talk van 1,30mm dik. Hierdoor is het systeem rechtstreeks te verlijmen zonder eerst de EPDM te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig. Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in de tijd en kosten.Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk, is diepzwart, heeft een dikte van 1,30mm en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant van 1,14 / 1,15 mm dik.

Prijzen en verzendkosten

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzending van de producten binnen Nederland wordt €14,95 excl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €999,95.,- dan wordt aan de klant geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verzending van de producten binnen België wordt €29,95 excl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €999,95.- dan wordt aan de klant geen verzendkosten in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden terugvinden op de volgende pagina: Algemene voorwaarden

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de product pagina"s. Als er geen informatie beschikbaar is, ontvangt u de producten maximaal 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Annulering

U hebt het recht om het product terug te sturen binnen 7 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Gelieve de producten terug te sturen naar:

Interexpress Vlijtweg 7b 8191 JR Wapenveld Tel +31 (0)85 0656810 Fax +31 (0)38 376 9035 De koper is verantwoordelijk voor alle verzendkosten van de terug gestuurde producten. Gelieve onze Algemene voorwaarden in te zien voor verdere informatie.

Garantie

Informatie over de garantie (termijn) kunt u vinden in onze Algemene voorwaarden.

Bereikbaarheid

Ons support team is bereikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 op het volgende nummer:+31 (0)38 376 0604 of per email: [email protected]

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen