Aangepaste dienstverlening

Interexpress is vanwege Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten.
U kunt natuurlijk wel online alvast uw bestelling plaatsen.

Welkom bij Interexpress EPDM systemen

Interexpress EPDM systemen is een leverancier van hoogwaardige en duurzame EPDM rubberdak- en gootsystemen waarbij service en een goede dienstverlening bovenaan staan. Interexpress kan u een uitstekend advies geven over het aankopen en plaatsen van EPDM dakbedekking. Interexpress heeft een jarenlange ervaring met het plaatsen van EPDM dakbedekking. Interexpress levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Ervaar hoe eenvoudig u EPDM dakbedekking (zelf) plaatst en bestel uw Interexpress EPDM dakbedekking direct. Bestellingen kunnen eenvoudig online worden gedaan, ook als u geen klantenaccount bij ons heeft. Bestellingen kunnen uiteraard ook via email, fax of telefonisch worden doorgegeven. Wij leveren zowel in Nederland als in België.

Let op!

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A klasse EPDM zonder talk van 1,30mm dik. Hierdoor is het systeem rechtstreeks te verlijmen zonder eerst de EPDM te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig. Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in de tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk, is diepzwart, heeft een dikte van 1,30mm en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant van 1,14 / 1,15 mm dik. Hoe u de EPDM kunt aanbrengen op een dak, kunt u zien in onze videohandleiding.

Prijzen en verzendkosten

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzending van de producten binnen Nederland wordt €14,95 excl. BTW in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €999,95 dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verzending van de producten naar België wordt €29,95 excl. BTW aan verzendkosten gerekend. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €999,95 dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden terugvinden op de volgende pagina: Algemene voorwaarden.

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de betreffende product pagina. Als er geen informatie beschikbaar is, ontvangt u de producten maximaal 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Annulering

U hebt het recht om het product terug te sturen binnen 7 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Gelieve de producten terug te sturen naar:

Interexpress
Vlijtweg 7b
8191 JR Wapenveld
Tel +31 (0)85 0656810
Fax +31 (0)38 376 9035

De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de terug gestuurde producten. Gelieve onze algemene voorwaarden in te zien voor verdere informatie.

Garantie

Informatie over de garantie (termijn) kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Bereikbaarheid

Ons support team is bereikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 op het volgende nummer:+31 (0)38 376 0604 of per email: [email protected]

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen