HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

Aluminium daktrim voor EPDM

In onze webshop vindt u een speciale EPDM daktrim. Deze is duurder dan de standaard daktrim en daarom krijgen we vaak de vraag wat er dan anders aan is. In dit artikel vertellen we waarom onze speciale EPDM daktrim een goede keuze is.

Waarom een speciale EPDM daktrim?

Als u net een dak met EPDM heeft laten bekleden, wilt u natuurlijk dat de randen goed afgewerkt zijn. De daktrimmen zijn daarom een belangrijk onderdeel voor het afwerken van uw dak. Het zorgt er voor dat het EPDM goed blijft zitten, dat er geen ongedierte bij kan komen, en om het dak waterdicht te houden.

Het grote voordeel van onze speciale EPDM daktrim is dat deze EPDM trim eenvoudig op het EPDM dak geschroefd kan worden en dat het dan dan automatisch waterdicht afgesloten is. Dit komt door het rubberen profiel dat onder deze speciale EPDM daktrim is bevestigd. De schroefgaten worden tevens direct waterdicht afgedicht door rubberen ringen onder de schroeven. De EPDM daktrim zelf is tevens gemaakt van een massiever soort aluminium dan de standaard variant waardoor het ook goed als klemprofiel kan worden gebruikt.

Hoe duur is een speciale EPDM daktrim?

De speciale EPDM daktrim is al gauw tweeënhalf keer duurder dan de standaard daktrim, maar dit moet wel in het juiste perspectief geplaatst worden. De aanschafkosten zijn dan wel hoger, maar de montagekosten juist weer lager. Bij een standaard daktrim moet namelijk de gehele daktrim worden afgewerkt met een strook EPDM rubber of moet de naad worden voorzien van extra EPDM kit om alles goed waterdicht af te sluiten. Bij de speciale EPDM daktrim worden de schroeven meegeleverd, zodat u deze niet apart hoeft te kopen. Hierdoor gaat de montage natuurlijk ook een stuk sneller t.o.v. de standaard daktrim.

Sterke EPDM daktrimmen online kopen

Bij Interexpress vindt u alles voor een EPDM dak, dus ook de benodigdheden om een dak goed af te werken. Wij adviseren dan ook onze speciale EPDM daktrim, maar uiteraard bieden wij ook standaard daktrimmen aan. Denkt u ook gelijk even aan ontluchtingen, EPDM hemelwaterafvoeren en EPDM gereedschap? We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat u bij ons ook terecht kunt voor A-klasse Europese EPDM en PIR dakisolatieplaten. Heeft u nog vragen over onze producten, dan kunt u altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen