EPDM dakbedekking prijs

De prijskwaliteit verhouding van uw EPDM dakbedekking is natuurlijk erg belangrijk. U wilt immers een betrouwbare dakbedekking die eenvoudig zelf te plaatsen is voor een betaalbare prijs. Daarom verkopen wij uitsluitend EPDM dakbedekking zonder talk. Wanneer er talk op de dakbedekking zit moet u die namelijk goed reinigen en een primer en schuurpad gebruiken om de dakbedekking te verwerken met bijvoorbeeld flashing. De onbetalkte EPDM dakbedekking kan rechtstreeks en grotendeels enkelzijdig worden verlijmd zonder het risico dat de lijmen niet goed hechten. Een voorbehandeling is niet nodig bij onbetalkte EPDM dakbedekking en daar profiteert u van! Dit scheelt niet alleen in kosten, maar ook in de tijd die u nodig heeft om de dakbedekking te monteren.

Verschil Europese en Amerikaanse EPDM

Onze onbetalkte EPDM wordt de zogenaamde Europese EPDM genoemd en heeft een dikte van 1,30mm. Betalkte EPDM wordt Amerikaanse EPDM genoemd. Het verschil is te vergelijken met een binnenband van een fiets. De Europese EPDM heeft een licht profiel en daardoor ook een betere hechting op tal van ondergronden. Interexpress verkoopt uitsluitend Europese EPDM met een productgarantie van 15 jaar en een verwachte levensduur van 50 tot 60 jaar.

EPDM dakbedekking prijs per m2

De EPDM dakbedekking prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de dikte en de kwaliteit van de EPDM dakbedekking. In ons assortiment vindt u EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit in verschillende diktes en vaste breedtes. Uiteraard is het ook mogelijk om EPDM dakbedekking op maat te laten maken u betaald dan per bestelde vierkante meter van de desbetreffende breedte rol.

Compleet pakket

Naast EPDM dakbedekking kunt u bij ons ook terecht voor alle toebehoren, zoals lijm, kit en gereedschap. Naast dat wij deze producten los aanbieden is het ok mogelijk om een EPDM dakpakket aan te schaffen. Dit is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om uw EPDM dak te monteren. Zo profiteert u van de beste A kwaliteit Europees EPDM tegen scherpe tarieven.

Copyright © 2018 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen