HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

EPDM dakbedekking prijs

De EPDM dakbedekking prijs en de kwaliteit van de EPDM rubberfolie is erg belangrijk. U wilt immers een betrouwbaar product dat eenvoudig zelf te plaatsen is voor een betaalbare prijs. Daarom verkoopt Interexpress EPDM systemen uitsluitend EPDM dakbedekking zonder talk. Wanneer er namelijk talk op de EPDM dakbedekking zit moet u die goed reinigen en een primer, schuurpad en flashing gebruiken om de EPDM dakbedekking te kunnen verwerken. De onbetalkte EPDM dakfolie kan rechtstreeks en grotendeels enkelzijdig worden verlijmd zonder het risico dat de EPDM lijm niet goed hecht. Een voorbehandeling is niet nodig bij onze onbetalkte EPDM en daar profiteert u van! Dit scheelt niet alleen in aankoopprijs en aanverwante kosten, maar ook in de tijd die u nodig heeft om de dakbedekking te monteren.

Verschil Europese EPDM en Amerikaanse EPDM

Onze onbetalkte EPDM wordt Europese EPDM genoemd en heeft een dikte van 1,30mm of 1,00mm. Betalkte EPDM wordt Amerikaanse EPDM genoemd. De Amerikaanse variant is te vergelijken met de binnenband van een fiets. De Europese EPDM heeft een licht profiel en daardoor ook een betere hechting op tal van ondergronden. Daarnaast geven wij op ons product een garantie van 15 jaar en heeft het materiaal een verwachte levensduur van 50 tot 60 jaar.

EPDM dakbedekking prijs per m²

De EPDM dakbedekking prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de dikte en de kwaliteit. In ons assortiment vindt u EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit in twee verschillende diktes. Uiteraard is het ook mogelijk om EPDM op maat te laten maken. U betaald dan per bestelde vierkante meter van de desbetreffende breedte rol. U ziet de totaalprijs veranderen aan de hand van de afmetingen die u invoert bij het bestellen. Zo krijgt u de folie dus geleverd precies op maat van uw dak! Ondanks grondstoffen die telkens maar duurder worden kunt u er bij Interexpress van uit gaan dat wij u de scherpste prijs EPDM bieden.

Compleet EPDM dakpakket extra scherp geprijsd

Naast EPDM dakbedekking kunt u bij ons ook terecht voor alle toebehoren zoals EPDM lijm, EPDM kit en diverse gereedschappen. Naast dat wij deze producten los aanbieden is het ook mogelijk om een EPDM dakpakket te kiezen. Dit is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om uw EPDM dak te monteren. Zo profiteert u van het gemak van een EPDM totaalpakket tegen een gunstig tarief. De dakbedekking in de pakketten is 1,00 of 1,30mm dik, het is maar net wat u nodig heeft. Gaat u voor een XL pakket dan krijgt u er ook nog eens een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze bij.

Scherpste prijs EPDM

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er nogal wat factoren van invloed op het ontstaan van de prijs voor EPDM dakbedekking:

  • Is het Amerikaans of Europees EPDM?
  • Welke dikte heeft het EPDM
  • Welke afmeting heeft het EPDM

Omdat Europees EPDM van Interexpress verwerkt wordt zonder voorbehandeling zoals een primer en dergelijke is het al goedkoper omdat u dit er niet extra bij hoeft te kopen. De dikte die u nodig heeft bepaald u zelf. Wij adviseren om voor daken van huizen, garages en bedrijfspanden altijd voor een dikte van 1,30mm te gaan. Als u van plan bent een groen- of sedumdak aan te leggen of bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak wilt plaatsen, kies dan ook 1,30mm. Ook de afmeting bepaald u zelf, vanzelfsprekend geldt hierbij dat hoe groter de afmeting van het dak is, hoe hoger de prijs wordt. U ziet de prijs mee veranderen als u de lengte en breedtemaat invoert tijdens het bestellen.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen