10% korting herfstactie!

Tot en met vrijdag 29 oktober geven wij 10% korting op het gehele assortiment.

EPDM dakbedekking prijs

De EPDM dakbedekking prijs en de kwaliteit van de EPDM rubberfolie is erg belangrijk. U wilt immers een betrouwbare EPDM folie die eenvoudig zelf te plaatsen is voor een betaalbare prijs. Daarom verkoopt Interexpress EPDM systemen uitsluitend EPDM dakbedekking zonder talk. Wanneer er namelijk talk op de EPDM dakbedekking zit moet u die goed reinigen en een primer, schuurpad en flashing gebruiken om de EPDM dakbedekking te verwerken. De onbetalkte EPDM dakfolie kan rechtstreeks en grotendeels enkelzijdig worden verlijmd zonder het risico dat de EPDM lijm niet goed hecht. Een voorbehandeling is niet nodig bij onbetalkte EPDM en daar profiteert u van! Dit scheelt niet alleen in kosten en prijs, maar ook in de tijd die u nodig heeft om de dakbedekking te monteren.

Verschil Europese EPDM en Amerikaanse EPDM

Onze onbetalkte EPDM wordt de zogenaamde Europese EPDM genoemd en heeft een dikte van 1,30mm of 1,00mm. Betalkte EPDM wordt Amerikaanse EPDM genoemd. Amerikaanse EPDM is te vergelijken met de binnenband van een fiets. De Europese EPDM heeft een licht profiel en daardoor ook een betere hechting op tal van ondergronden. Interexpress EPDM systemen verkoopt uitsluitend Europese EPDM met een product garantie van 15 jaar en een verwachte levensduur van 50 tot 60 jaar.

EPDM dakbedekking prijs per m2

De EPDM dakbedekking prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de dikte en de kwaliteit van de EPDM dakbedekking. In ons assortiment vindt u EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit in verschillende diktes en vaste breedtes. Uiteraard is het ook mogelijk om EPDM op maat te laten maken u betaald dan per bestelde vierkante meter van de desbetreffende breedte rol. U ziet de totaalprijs veranderen aan de hand van de afmetingen die u invoert bij het bestellen.

Compleet EPDM dakpakket

Naast EPDM dakbedekking kunt u bij ons ook terecht voor alle toebehoren, zoals EPDM lijm, EPDM kit en gereedschap. Naast dat wij deze producten los aanbieden is het ook mogelijk om een EPDM dakpakket aan te schaffen. Dit is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om uw EPDM dak te monteren. Zo profiteert u van het gemak van een EPDM totaalpakket tegen een gunstig tarief.

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen