• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Verzenden en retourneren

De service van Interexpress:

  • Bestellingen binnen 2 werkdagen geleverd
  • Gratis levering vanaf €395,-
  • Vrijblijvend advies van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00

Prijzen en verzendkosten

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzending van de producten binnen Nederland wordt €14,95 incl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €395,- dan worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verzending van de producten binnen België wordt €24,95 incl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €395,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Over Interexpress EPDM systemen

Interexpress EPDM systemen is een leverancier van hoogwaardige en duurzame EPDM rubberdak- en gootsystemen waarbij service en een goede dienstverlening bovenaan staan. Wij kunnen u een uitstekend advies geven over het aankopen en plaatsen van EPDM dakbedekking. Interexpress heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van EPDM dakbedekking. Interexpress levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Ervaar hoe eenvoudig u EPDM dakbedekking (zelf) plaatst en bestel uw Interexpress EPDM dakbedekking direct. Artikelen kunnen eenvoudig online worden besteld, ook als u geen klantenaccount bij ons heeft. Bestellingen kunnen uiteraard ook via e-mail of per telefoon worden doorgegeven. Wij leveren zowel in Nederland als in België.

Let op!! Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A-klasse EPDM zonder talk. Hierdoor is het systeem rechtstreeks te verlijmen zonder eerst de EPDM te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig. Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in de tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk, is diepzwart en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant van 1,14 / 1,15 mm dik.

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden terugvinden op de volgende pagina: Algemene voorwaarden.

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de product pagina’s. Doorgaans leveren wij binnen 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld. U wordt middels een track & trace code op de hoogte gehouden.

EPDM producten:

Klik hieronder voor onze veel gekozen EPDM-producten:

epdm-dakbedekking-1-30-dik

EPDM op maat

epdm-op-rol-1-30mm-dik

EPDM folie op rol

epdm-dakpakket-xl-1-30mm-dik

EPDM dakpakketten

epdm_stroken

EPDM stroken

epdm-daktrimmen

EPDM daktrimmen

epdm-lijm-en-kit

EPDM lijm en kit

Annulering

U heeft het recht om het product terug te sturen binnen 14 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Gelieve de producten terug te sturen naar:

Interexpress
Vlijtweg 8b
8191 JP Wapenveld
Tel +31 (0)85 0656810

De koper is verantwoordelijk voor alle verzendkosten van de teruggestuurde producten. Gelieve onze Algemene voorwaarden in te zien voor verdere informatie.

Garantie

Informatie over de garantie (termijn) kunt u vinden in onze Algemene voorwaarden.

Bereikbaarheid

Ons support team is bereikbaar van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 op het volgende nummer: +31 (0)85 0656810 of per email: info@interexpress.nl