Gratis EK bal bij aankoop dakpakket

Bij aankoop van een EPDM dakpakket ontvangt u tijdelijk een gratis Adidas replica EK2021 bal!
*maximaal 1 bal per klant.

Kwaliteit EPDM bij Interexpress EPDM systemen

Op zoek naar EPDM dakbedekking voor het nieuwe dak van uw huis, schuur, garage, veranda of bedrijfshal? Of is uw dak aan renovatie toe, en zoekt u de beste oplossing voor uw dak? Dan bent u bij Interexpress aan het juiste adres. Wij leveren topkwaliteit Europese EPDM van 1,30mm dik of 1,00mm dik, en het voordeel voor u is dat het erg eenvoudig zelf te plaatsen is. Bij ons koopt u de EPDM op maat, zodat u precies de juiste afmeting heeft voor uw dak. En weet u niet precies wat u nodig heeft qua lijm of andere materialen, dan kunt u een EPDM dakpakket bij ons bestellen. Op deze manier heeft u direct alles in huis.

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1.30mm EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte
  EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

  Hier kunt u EPDM dakbedekking op maat bestellen. Het grote voordeel is dat u zelf geen naden hoeft te maken in uw dakbedekking. Onze EPDM dakbedekking is oersterk en heeft een zeer lange levensduur. Europese EPDM met een standaard dikte van 1,30mm kan op bijna elk dak toegepast worden.

  Dit EPDM kunt u kopen in diverse breedtes: 1,50 - 3,00 - 3,75 - 4,50 - 5,25 - 6,00 - 7,50 en 9,00 meter. Kies de gewenste lengte en breedte en bestel uw EPDM folie precies op de door u gewenste maat in onze shop.

  ... Meer
  € 11,95
  Per m2
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dikte
  EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dikte

  EPDM op maat bestellen? Bestel hier EPDM dakbedekking op maat met een dikte van 1 mm. Voordeel van EPDM op maat is dat er geen naden zijn in uw dakbedekking! Te bestellen in diverse breedtes en uitsluitend Europese A-1 klasse EPDM zonder talk. Makkelijk te verwerken zonder voorbehandeling.

  ... Meer
  € 10,49
  Per m2
  Incl. BTW
 3. 1.30mm EPDM op rol 1,30mm | 120cm breed, lengte 20 meter
  EPDM op rol 1,30mm | 120cm breed, lengte 20 meter

  EPDM rol kopen? EPDM op rol met een lengte van 20 meter en een breedte van 1,2 meter. Het EPDM heeft een dikte van 1,3mm. U kunt dit EPDM gebruiken voor onder andere het afwerken, afdichten en waterdicht maken van dakgoten, EPDM daken, kelders, gevels en diverse andere toepassingen.

  ... Meer
  € 253,52
  Per stuk
  Incl. BTW
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 3 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

 4. EPDM op rol 1,00mm | 120cm breed, lengte 20 meter
  EPDM op rol 1,00mm | 120cm breed, lengte 20 meter

  EPDM folie op rol 1,00 mm dik en 1,2 meter breed. Dit EPDM wordt toegepast voor het afdichten en waterdicht maken van kelders, gevels, plantenbakken en voor diverse andere toepassingen.

  ... Meer
  € 217,51
  Per stuk
  Incl. BTW

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig en duurzaam uw dak waterdicht met EPDM

Onze Europese EPDM is eenvoudig te leggen, en ook nog eens erg duurzaam. De EPDM heeft een productgarantie van 15 jaar, en een verwachte levensduur van maar liefst 50 jaar. Een groot voordeel van Europese EPDM is dat dit wordt geproduceerd zonder het gebruik van talk, waardoor de installatie van het daksysteem extra makkelijk gaat. U hoeft niet aan de gang met primers en flashing tape, want onze EPDM kan direct enkelvoudig worden verlijmd. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook nog eens veel geld. De EPDM folie daken van Interexpress zijn gemakkelijk te plaatsen, ook door de doe-het-zelver. Mocht u er niet uitkomen dan staat ons service team tot uw beschikking. Ook hebben wij een duidelijke video-handleiding voor u gemaakt, waarin het leggen van EPDM stap voor stap wordt uitgelegd.

EPDM dakbedekking kopen voor reparatie

EPDM is een zeer duurzaam synthetisch rubber, waardoor het door de unieke eigenschappen in elk klimaat de ideale dakbedekking is. Het EPDM is niet alleen te gebruiken voor nieuw te realiseren daken, maar het is ook uitstekend geschikt voor reparatie en renovatie. Zo wordt EPDM vaak gebruikt bij het repareren van dakgoten. Daarom hebben wij een assortiment EPDM stroken ontwikkelt, die speciaal voor deze doeleinden geschikt is. Deze EPDM stroken kunnen ook worden gebruikt voor het wind -en waterdicht maken van naden, voegen, daken, gevels en kozijnen. EPDM wordt daarom ook vaak gebruikt bij nieuwbouwprojecten.

EPDM dakbedekking plat dak

Vragen over EPDM dakbedekking?

Met het kopen van EPDM dakbedekking maakt u een uitstekende keuze. Kiest u een compleet EPDM pakket, of bestelt u de EPDM op maat? Bij elk product ontvangt u een duidelijke Nederlandse handleiding, zodat u alles nog eens rustig na kunt lopen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de juiste EPDM lijm en kit, en bijvoorbeeld PIR dakisolatie. Een nieuw dak plaatst u natuurlijk niet elke dag, en wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u graag meer wilt weten over EPDM. Wij hebben dan ook een serviceteam dat u graag advies op maat geeft.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810 of te mailen naar [email protected].

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen