HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

EPDM stroken

EPDM stroken kopen voor de beste prijs

U kunt bij Interexpress de beste kwaliteit EPDM stroken kopen tegen een lage prijs. EPDM stroken worden gebruikt voor het waterdicht maken van dakgoten, maar ook voor het winddicht en waterdicht maken van naden, voegen, daken, gevels, kozijnen en aansluitingen. Deze stroken van synthetisch EPDM rubber kunnen ook als loodvervanger gebruikt worden.

Producten 1-10 van 20

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

Pagina
per pagina

Een zinken dakgoot herstellen met EPDM stroken

Wilt u uw zinken dakgoot repareren? EPDM stroken zijn ideaal voor het opnieuw bekleden en waterdicht maken van uw oude zinken dakgoot. Een nieuwe EPDM dakgoot heeft een zeer lange levensduur van wel 50 jaar. Onze EPDM stroken zijn leverbaar in een dikte van 1,30mm en 1,00mm. Beide EPDM diktes worden geleverd op rollen van 20 meter lengte. Deze EPDM stroken zijn niet zelfklevend, wat betekend dat u geen primer o.i.d. hoeft te gebruiken. Door EPDM te verlijmen in uw dakgoot ontstaat een goede hechting. Zo heeft u lange tijd geen omkijken meer naar uw dakgoot. Bestel direct onze eigen EPDM lijm mee voor het verlijmen van EPDM stroken in uw dakgoot.

Een EPDM dakgoot is onderhoudsvrij

Als u op zoek bent naar een onderhoudsvrije dakgoot, bent u aan het juiste adres bij Interexpress. Als u uw dakgoot gaat bekleden met EPDM folie, kunt u er vanuit gaan dat uw hemelwater goed wordt afgevoerd zonder hinderlijke lekkages. Het enige dat u nog hoeft te doen is twee keer per jaar bladeren en andere rommel uit de dakgoot verwijderen. Onze EPDM stroken zijn in diverse breedtes te verkrijgen, het varieert namelijk tussen de 10 en 100 centimeter! Als u de dakgoot voor het bestellen even opmeet, weet u zeker dat u de juiste afmeting bestelt en ontvangt.

EPDM stroken zijn multifunctioneel

EPDM stroken worden niet alleen gebruikt bij renovaties, maar ook bij nieuwbouw is het gebruik van een EPDM strook in de dakgoot ideaal. U brengt de strook eenvoudig aan in uw houten of zinken goot. Desgewenst werkt u deze af met een speciale kraaltrim. Door de duurzaamheid van EPDM heeft een EPDM dakgoot de toekomst. Heeft u een afwijkende maat, dan kunt u ook bredere afmetingen EPDM folie op rol kopen.

Zelf uw dakgoot bekleden met EPDM?

EPDM stroken zijn heel eenvoudig zelf te plaatsen. U kunt door de juiste stappen te volgen ook zelf uw dakgoot bekleden met EPDM folie. Wij verkopen alleen A-kwaliteit Europese EPDM, dit is EPDM zonder toevoeging van talk. Hierdoor is het leggen van de stroken zeer eenvoudig. Zelfs wanneer u als doe-het-zelver geen ervaring heeft met het leggen van EPDM is het goed te doen. Daarnaast vindt u op onze website ook handleidingen omtrent het leggen van EPDM. Mocht u toch nog vragen hebben over EPDM stroken of het leggen hiervan, neemt u dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen.

Wij adviseren een EPDM strook van 1,30mm dik voor EPDM dakgoten en reparaties

Wij adviseren u om voor dakgootbekleding en dakgoot reparaties EPDM stroken van 1,30mm te gebruiken. Deze variant biedt net iets meer bescherming en qua prijs van de EPDM stroken ontloopt het elkaar niet veel.

Kies uw gewenste EPDM dikte: EPDM strook 1,00mm | EPDM strook 1,30mm.

Gratis advies van Interexpress

U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810, of door te mailen naar [email protected].

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen