10% JUNI ACTIE!

Tot en met a.s donderdag geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Dus bestel snel! De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

PIR isolatie

PIR isolatieplaten kopen om uw dak te isoleren? Interexpress heeft voor u de beste dakisolatie geselecteerd. Onze dakisolatieplaten hebben een scherpe prijs en zijn van uitstekende kwaliteit. Hierbij hebben wij o.a. gekeken naar de combinatie met de EPDM dakbedekking.

Producten 1-10 van 25

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

Pagina
per pagina

PIR isolatieplaten voor dakisolatie

Gaat u bouwen of bent u bezig met het renoveren van uw dak? Dan is het goed om gelijk na te denken over het isoleren van uw dak. Als u aan de klus begint heeft u het dak open liggen en dat is het ideale moment om de PIR dakisolatieplaten te plaatsen. Door uw dak goed te isoleren kunt u flink besparen op uw energiekosten. Daarnaast is het ook gunstig voor het milieu.

Verschil PIR of PUR isolatie

Wanneer u uw dak gaat isoleren komt u verschillende isolatiematerialen tegen. PIR en PUR zijn de meest bekende materialen, maar wat is nu het verschil? Kort gezegd is PIR isolatie een verbeterde versie van de PUR isolatie. De isolatiewaarde van PIR dakplaten ligt hoger dan van de PUR isolatieplaten en hierdoor kunt u met minimale dikte al een hoog rendement behalen. Daarnaast heeft PIR een grotere brandveiligheid. Omdat de voordelen overduidelijk zijn, hebben wij bij Interexpress dan ook gekozen om de PIR isolatieplaten in ons assortiment op te nemen.

PIR platen kopen bij Interexpress

Wanneer u kiest voor PIR isolatie kunt u uw isolatieplaten eenvoudig online bij Interexpress bestellen. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en heeft u keuze uit een breed assortiment. Wij hebben isolatieplaten in diverse diktes en bieden tevens combinatiepakketten aan met daarin drukverdeelplaten en schroeven voor de bevestiging van de isolatieplaten.

Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen bij u thuis geleverd. Dat is het gemak van online bestellen bij Interexpress.nl!

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen