Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

PIR isolatieplaat 120cm x 60cm dikte 30mm (rw=1,05)

PIR isolatie 30mm. PIR Isolatieplaten 30 mm zijn 100% vrij van CFK's, HCFK's of HFK's. Deze PIR plaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim is aan beide zijden bekleed met een goede cachering. Dit zorgt voor een optimale hechting van de EPDM lijm.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per stuk
€ 5,97
Incl. BTW
Beschrijving

PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm. Dit PIR platen hebben een dikte van 30mm. Deze PIR isolatie van 30mm is de beste keuze voor uw EPDM dak. PIR isolatie 30mm heeft een R/W waarde van 1,05.

Kern van hard polyisocyanuraat

Deze Isolatieplaat is een 100 % CFK's, HCFK's of HFK's vrije isolatieplaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, bekleed aan beide zijden met een goede cachering. Deze cachering ofwel toplaag zorgt voor een optimale hechting van uw EPDM dakbedekking. Voor het gebruik in combinatie met EPDM dakbedekking is deze PIR isolatieplaat dan ook uitermate geschikt.

Toepassing PIR platen 30mm

PIR platen worden toegepast als thermische isolatie van platte daken en hellende daken. Ook voor het isoleren van vloeren en spouwmuren zijn PIR platen uitstekend geschikt. PIR platen zijn licht en relatief dun waardoor ze makkelijk te verwerken zijn. Bij het zagen komen in tegenstelling tot glaswol en steenwol geen vezels vrij.

PIR platen 30mm worden toegepast als:

  • 1- of 2-laags mechanisch bevestigde dakbedekkingen.
  • Losliggend, geballaste dakbedekkingen.
  • (Partieel) zelfklevende onderlaag + gebrande bitumineuze toplaag.
  • 1-laags gekleefde kunststofdakbedekking.

Bevestiging PIR plaat

Deze PIR isolatie platen 30mm kunt u schroeven of lijmen met PIR isolatie lijm op uw platte dak of hellende dak. Gebruik hiervoor het combinatiepakket 5,0 x 50mm voor een PIR isolatie plaat van 30mm. Dit pakket bevat zowel 250 stuks drukverdeelplaten en bijbehorende schroeven 5,0 x 50mm.

Meer informatie
Meer informatie
BodemlijmNee
ContactlijmNee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen