10% korting herfstactie!

Tot en met vrijdag 29 oktober geven wij 10% korting op het gehele assortiment.

Damp remmende folie 2m x 50m - dikte 0,06mm

Dampremmende folie is belangrijk om problemen met leefvocht en condens te voorkomen. Onze damp remmende folie is verkrijgbaar op rollen van 2m x 50 meter met een dikte van 0,06mm.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per stuk
€ 25,59
Incl. BTW
Beschrijving

Damp remmende folie voorkomt dat vochtige lucht uit huis in de isolatielaag condenseert. Dit kan leiden tot schimmel en verrotting, waardoor eerst de isolatielaag en daarna de bouwconstructie wordt aangetast. Deze dampremmende folie houdt het vocht buiten de isolatielaag.

Waarom wil vocht van binnen naar buiten?

Binnen is het vaak warmer dan buiten. Ook is er altijd vocht in een woning. Door het temperatuur- en drukverschil tussen binnen en buiten, vindt er vochttransport plaats van binnen naar buiten. Dit verschijnsel heet diffusie. Tijdens dit transport kan het vocht blijven steken in de isolatielaag, bijvoorbeeld de PIR isolatieplaten.

Door dampremmende folie aan de warme zijde van de isolatielaag te plaatsen, blijft de waterdamp aan de warme zijde, in het huis dus. Dit is makkelijk uit het huis te krijgen door te ventileren.

Deze damp remmende folie is 2 bij 50 meter, heeft een dikte van 0,06mm en is uitstekend te gebruiken op een EPDM dak in combinatie met PIR isolatieplaten.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen