Gratis aandrukroller bij dakpakket

Bij aankoop van een EPDM dakpakket ontvangt u nu een gratis EPDM aandrukroller!

Blog

Hoe epdm plaatsen op tuinhuis

Een tuinhuisje kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan dienen als opslagplaats voor bijvoorbeeld tuinspullen, het kan dienen als gastenverblijf en soms zelfs als pure decoratie. Daarom is het zaak om het dak van het tuinhuisje goed waterdicht te maken, zodat waardevolle spullen niet nat worden. Wij leggen u uit waarom EPDM hier de beste keuze is.

Lees meer

Kan EPDM rechtstreeks op hout verlijmd worden?

Zoekt u dakbedekking voor een plat dak met houten ondergrond? EPDM dakbedekking kan direct op hout aangebracht worden! Hiervoor heeft u geen vakman nodig, u kunt dit gewoon zelf. In dit artikel gaan we dieper in over de mogelijkheden van EPDM verlijmen op hout!

Lees meer

Ontluchting voor uw platte dak

Een goede ontluchting van een woning, bedrijf of andersoortig pand is belangrijk, want een goede ontluchting door middel van een dakdoorvoer is van grote invloed op uw gezondheid. Zonder goede ontluchting is de luchtvochtigheid vaak erg hoog, wat kan leiden tot bijvoorbeeld schimmelvorming. Om onnodige gezondheidsklachten te voorkomen en schimmel en vocht in uw pand tegen te gaan, is een goede dakdoorvoer voor ontluchting dan ook eigenlijk onmisbaar!

Lees meer

EPDM dakbedekking waar te koop

EPDM dakbedekking is op diverse manieren te verkrijgen. Maar waar kunt u dit nou het beste aanschaffen? Gaat u hiervoor naar de bouwmarkt, of koopt u dit liever bij een specialist? We zetten de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

Lees meer

Is EPDM zelfklevend?

Zelfklevende EPDM, het klinkt ideaal! Maar is het dat ook? En waarom zou je voor zelfklevende EPDM kiezen, of waarom juist niet? We gaan er dieper op in door de voor- en nadelen toe te lichten.

Lees meer

Eindelijk voorjaar; tijd om te klussen!

Het voorjaar wordt door veel mensen gezien als de ideale tijd om te klussen en wij snappen wel waarom. Het is tenslotte net even wat lekkerder om klusjes in en rondom huis te doen als er een lekker voorjaarszonnetje schijnt. Uiteraard geldt dit ook voor dak-gerelateerde klusjes.

Lees meer

EPDM zelf leggen, is dat moeilijk?

Als u op zoek bent naar nieuwe dakbedekking, weegt u de diverse soorten tegen elkaar af. Zaken als de prijs, duurzaamheid van het materiaal, maar ook de moeilijkheidsgraad van het plaatsen kan een afweging zijn. Helemaal als u zelf uw dakbedekking wilt gaan plaatsen. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of EPDM zelf leggen moeilijk is. Daarom gaan wij er dieper op in.

Lees meer

Aluminium daktrim voor EPDM

In onze webshop vindt u een speciale EPDM daktrim. Deze is duurder dan de standaard daktrim en daarom krijgen we vaak de vraag wat er dan anders aan is. In dit artikel vertellen we waarom onze speciale EPDM daktrim een goede keuze is.

Lees meer

Waarom PIR dakisolatieplaten online kopen?

Als u uw dak wilt isoleren met het hoogste rendement, komt u natuurlijk uit bij PIR dakisolatieplaten. Deze PIR platen zijn gemakkelijk te verwerken en halen een hoge isolatiewaarde. Maar hoe krijgt u die PIR platen nou gemakkelijk in huis? Simpel, koop ze online bij Interexpress!

Lees meer

EPDM welke kant lijmen?

U krijgt uw EPDM dat u besteld heeft bij Interexpress aangeleverd en u wilt direct aan de slag! Het oppervlakte is al vrij gemaakt van uitsteeksels en troep, en u bent er klaar voor om de EPDM te gaan verlijmen. Maar aan welke kant moet EPDM gelijmd worden?

Lees meer

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen