Nieuwjaarsactie! 10% korting!

Profiteer nu van 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.

Blog

EPDM met grind als ballast

EPDM is een flexibele rubberen dakbedekking, die op elke gewenste maat te bestellen is. Hierdoor is het dak snel en gemakkelijk waterdicht te maken. Een EPDM dak is onderhoudsvriendelijk en zéér duurzaam, met een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar, helemaal als u kiest voor EPDM met grind als ballast.

Lees meer

EPDM op het dak van een bedrijfspand

Heeft uw bedrijfspand een nieuw dak nodig, of laat u een nieuw pand bouwen en twijfelt u over de dakbedekking? Neem dan EPDM eens in overweging. EPDM is geschikt voor alle oppervlakten zowel groot als klein, is duurzaam en kostenbesparend. Meer weten? Lees er alles over in dit artikel.

Lees meer

Hoe plaats ik een EPDM stadsuitloop?

Als u EPDM dakbedekking plaatst, moet u natuurlijk rekening houden met hemelwaterafvoer. In dit artikel leggen we uit hoe u een EPDM stadsuitloop integreert in een EPDM dak.

Lees meer

Ga voor een EPDM totaal pakket!

Als u een dak wilt gaan vervangen, of de ideale dakbedekking zoekt voor een nieuw te bouwen schuur, loods of ander gebouw met een plat of licht hellend dak, dan hebben wij voor u de oplossing: Een EPDM totaal pakket! Wat u hier van kunt verwachten en waarom dit de perfecte keuze is voor een doe-het-zelver of professional, leggen we u graag uit.

Lees meer

Is EPDM brandbaar?

Brand in huis, de nachtmerrie van iedereen. Daarom krijgen wij regelmatig de vraag, is EPDM brandbaar? Feit is, bijna elk materiaal is brandbaar als het maar heet genoeg wordt. Maar is EPDM vliegvuurbestendig, en gebeurd het verwerken ervan veilig? In dit artikel gaan we er eens dieper op in.

Lees meer

Hoe moet ik EPDM reinigen?

Moet ik EPDM reinigen en onderhouden, en hoe doe ik dit? Wij kunnen ons zo voorstellen dat u deze vraag heeft, als u een EPDM dak heeft of binnenkort een dak wilt gaan bekleden met EPDM. Als u verder leest zult u merken dat EPDM onderhoudsvriendelijk is, maar dat er wel degelijk enkele dingen zijn die u kunt doen om nog langer te kunnen genieten van een strak en lekkagevrij dak.

Lees meer

Welke dakbedekking voor een plat dak?

Een plat dak vernieuwen, plaatsen of renoveren. Welke dakbedekking is het beste geschikt voor een plat dak en wat zijn de kosten of prijs hiervan? In dit blog artikel gaan wij hier graag verder op in.

Lees meer

Hoe gaat een totaalrenovatie met EPDM in zijn werk?

In dit artikel vertellen wij u alles over totaalrenovatie met EPDM. EPDM kunt u namelijk inzetten voor tal van renovatie projecten voor dak, gevel of goot van uw woning of bedrijfspand. Door uw pand grondig te renoveren kunt u besparen op kosten zoals energie en voorkomt u lekkage. Het renoveren van diverse onderdelen van uw woning of bedrijfspand hoeft niet altijd prijzig te zijn.

Lees meer

Wat is de beste dakbedekking voor een plat dak?

Uw platte dak is aan vervanging toe? Welke dakbedekking is hiervoor het beste geschikt en moet u kiezen? In dit artikel over dakbedekking vertellen wij u graag alles over de juiste en beste dakbedekking van dit moment. Snel dakbedekking kopen en ontvangen? Interexpress staat voor u klaar!

Lees meer

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen