Zomer actie! 

Ontvang bij aanschaf van een EPDM dakpakket een gratis aandrukroller t.w.v. €34.94!

Blog

Welke dakbedekking voor een plat dak?

Een plat dak vernieuwen, plaatsen of renoveren. Welke dakbedekking heb je dan nodig voor je plattedak en wat zijn de kosten of prijs hiervan. In dit blog artikel gaan wij hier graag verder op in. 

Lees meer

Hoe gaat een totaalrenovatie met EPDM in zijn werk?

In dit artikel vertellen wij u alles over totaalrenovatie met EPDM, EPDM kunt u namelijk inzetten voor tal van renovatie projecten voor dak ,gevel of goot van uw woning of bedrijfspand. Door uw pand grondig te renoveren kunt u besparen op kosten zoals energie. Het renoveren van diverse onderdelen van uw woning of bedrijfspand hoeft niet altijd kostbaar of prijzig te zijn.

Lees meer

Wat is de beste dakbedekking voor een plat dak ?

Dakbedekking voor uw platte dak kopen? Welke dakbedekking is geschikt en moet u kiezen? In dit artikel over dakbedekking vertellen wij u graag alles over de juiste en beste dakbedekking van dit moment. Snel dakbedekking kopen en ontvangen? Ook dat is mogelijk

Lees meer

Is een groendak gevoelig voor lekkage?

Lekkage van uw mooie groendak voorkomen? U wilt er toch niet aan denken? U heeft een mooi groendak of sedum dak geplaatst en vervolgens krijgt u lekkage. Buiten het feit dat lekkage erg vervelend is kunt u een lekkage in uw groendak ook erg slecht opsporen. Lekkage voorkomen? Leest u dan dit artikel.

Lees meer

Hoe installeer ik zonnepanelen op EPDM dakbedekking

Landelijke subsidie op zonnepanelen is er inmiddels al een aantal jaar niet meer. Wel zijn er enkele gemeentes die een aantrekkelijke regeling bieden. Zelfs als dit in jouw geval niet zo is, vormen zonnepanelen een interessante investering die zichzelf op termijn terugverdient. Zeker in combinatie met EPDM dakbedekking.

Lees meer

EPDM-stroken tegen optrekkend of doorslaand vocht

Weinig zaken zijn zo vervelend als optrekkend en doorslaand vocht. Misschien heeft u net een nieuwe woning gekocht en komt u voor de onverwachte verrassing van vochtige muren te staan. Of u merkt dat u steeds meer last krijgt van astmatische klachten door het aanwezige vocht en de bacteriën in uw huidige woning. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt bestrijden.

Lees meer

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen