Actie (voordeel)

Ontvang nu 10% korting op het gehele assortiment! Gebruik hiervoor de kortingscode INTEREXPRESS19^gJ.

Blog

Wat is de beste dakbedekking voor een plat dak ?

Dakbedekking voor uw platte dak kopen? Welke dakbedekking is geschikt en moet u kiezen? In dit artikel over dakbedekking vertellen wij u graag alles over de juiste en beste dakbedekking van dit moment. Snel dakbedekking kopen en ontvangen? Ook dat is mogelijk

Lees meer

Is een groendak gevoelig voor lekkage?

Lekkage van uw mooie groendak voorkomen? U wilt er toch niet aan denken? U heeft een mooi groendak of sedum dak geplaatst en vervolgens krijgt u lekkage. Buiten het feit dat lekkage erg vervelend is kunt u een lekkage in uw groendak ook erg slecht opsporen. Lekkage voorkomen? Leest u dan dit artikel.

Lees meer

Hoe installeer ik zonnepanelen op EPDM dakbedekking

Landelijke subsidie op zonnepanelen is er inmiddels al een aantal jaar niet meer. Wel zijn er enkele gemeentes die een aantrekkelijke regeling bieden. Zelfs als dit in jouw geval niet zo is, vormen zonnepanelen een interessante investering die zichzelf op termijn terugverdient. Zeker in combinatie met EPDM dakbedekking.

Lees meer

EPDM-stroken tegen optrekkend of doorslaand vocht

Weinig zaken zijn zo vervelend als optrekkend en doorslaand vocht. Misschien heeft u net een nieuwe woning gekocht en komt u voor de onverwachte verrassing van vochtige muren te staan. Of u merkt dat u steeds meer last krijgt van astmatische klachten door het aanwezige vocht en de bacteriën in uw huidige woning. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt bestrijden.

Lees meer

Stormschade

Stormschade, de afgelopen dagen kan het u niet ontgaan zijn. Veel mensen werden er helaas mee geconfronteerd. Veel mensen zijn overvallen door de zware storm die Nederland en omringende Europese landen in zijn greep had. Een storm kunnen we helaas niet voorkomen en zeker zware stormen zullen de komende jaren meer hun kop opsteken in Nederland door het veranderende klimaat.

Lees meer

Luchtdicht bouwen met EPDM

In een tijd waarin milieuvriendelijkheid en energiebesparing een steeds belangrijkere rol spelen, is luchtdicht bouwen een trend die in de bouwsector sterk in opkomst is. Een goede luchtdichtheid verbetert de energiezuinigheid van een gebouw en sluit daarmee uitstekend aan op tal van moderne isolatiemaatregelen.

Lees meer

Copyright © 2018 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen