Gratis EK bal bij aankoop dakpakket

Bij aankoop van een EPDM dakpakket ontvangt u tijdelijk een gratis Adidas replica EK2021 bal!
*maximaal 1 bal per klant.

Blog

EPDM dakbedekking waar te koop

EPDM dakbedekking is op diverse manieren te verkrijgen. Maar waar kunt u dit nou het beste aanschaffen? Gaat u hiervoor naar de bouwmarkt, of koopt u dit liever bij een specialist? We zetten de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

Lees meer

Is EPDM zelfklevend?

Zelfklevende EPDM, het klinkt ideaal! Maar is het dat ook? En waarom zou je voor zelfklevende EPDM kiezen, of waarom juist niet? We gaan er dieper op in door de voor- en nadelen toe te lichten.

Lees meer

Eindelijk voorjaar; tijd om te klussen!

Het voorjaar wordt door veel mensen gezien als de ideale tijd om te klussen en wij snappen wel waarom. Het is tenslotte net even wat lekkerder om klusjes in en rondom huis te doen als er een lekker voorjaarszonnetje schijnt. Uiteraard geldt dit ook voor dak-gerelateerde klusjes.

Lees meer

EPDM zelf leggen, is dat moeilijk?

Als u op zoek bent naar nieuwe dakbedekking, weegt u de diverse soorten tegen elkaar af. Zaken als de prijs, duurzaamheid van het materiaal, maar ook de moeilijkheidsgraad van het plaatsen kan een afweging zijn. Helemaal als u zelf uw dakbedekking wilt gaan plaatsen. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of EPDM zelf leggen moeilijk is. Daarom gaan wij er dieper op in.

Lees meer

Aluminium daktrim voor EPDM

In onze webshop vindt u een speciale EPDM daktrim. Deze is duurder dan de standaard daktrim en daarom krijgen we vaak de vraag wat er dan anders aan is. In dit artikel vertellen we waarom onze speciale EPDM daktrim een goede keuze is.

Lees meer

Waarom PIR dakisolatieplaten online kopen?

Als u uw dak wilt isoleren met het hoogste rendement, komt u natuurlijk uit bij PIR dakisolatieplaten. Deze PIR platen zijn gemakkelijk te verwerken en halen een hoge isolatiewaarde. Maar hoe krijgt u die PIR platen nou gemakkelijk in huis? Simpel, koop ze online bij Interexpress!

Lees meer

EPDM welke kant lijmen?

U krijgt uw EPDM dat u besteld heeft bij Interexpress aangeleverd en u wilt direct aan de slag! Het oppervlakte is al vrij gemaakt van uitsteeksels en troep, en u bent er klaar voor om de EPDM te gaan verlijmen. Maar aan welke kant moet EPDM gelijmd worden?

Lees meer

EPDM met grind als ballast

EPDM is een flexibele rubberen dakbedekking, die op elke gewenste maat te bestellen is. Hierdoor is het dak snel en gemakkelijk waterdicht te maken. Een EPDM dak is onderhoudsvriendelijk en zéér duurzaam, met een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar, helemaal als u kiest voor EPDM met grind als ballast.

Lees meer

EPDM op het dak van een bedrijfspand

Heeft uw bedrijfspand een nieuw dak nodig, of laat u een nieuw pand bouwen en twijfelt u over de dakbedekking? Neem dan EPDM eens in overweging. EPDM is geschikt voor alle oppervlakten zowel groot als klein, is duurzaam en kostenbesparend. Meer weten? Lees er alles over in dit artikel.

Lees meer

Hoe plaats ik een EPDM stadsuitloop?

Als u EPDM dakbedekking plaatst, moet u natuurlijk rekening houden met hemelwaterafvoer. In dit artikel leggen we uit hoe u een EPDM stadsuitloop integreert in een EPDM dak.

Lees meer

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen