• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Uw dakgoot repareren met EPDM?

De zomer is al op zijn einde, en als er nog klusjes in en rondom uw huis zijn die gedaan moeten worden, is dit het moment om ze snel aan te pakken. Deze zomer was niet perfect, met veel regen die uw dakgoot meerdere keren heeft getest. Het is mogelijk dat uw oude dakgoot nu tekenen van lekkage vertoont. Gelukkig biedt Interexpress de perfecte oplossing, aangezien het repareren van uw dakgoot met EPDM niet alleen de meest duurzame keuze is, maar ook eenvoudig zelf uit te voeren.

Dakgoot lekkage snel verhelpen

Een lekkende dakgoot is natuurlijk erg vervelend en kan leiden tot diverse ongewenste situaties. Het is van groot belang om dit probleem snel aan te pakken. Wanneer dit onderhoud wordt uitgesteld, bestaat het risico dat vocht zich bijvoorbeeld in de muren verspreidt, wat schimmelgroei kan veroorzaken. Zelfs als u op dit moment nog geen lekkage aan uw dakgoot hebt opgemerkt, is het verstandig om vóór de aanvang van de herfst en winter een grondige inspectie uit te voeren. Met name oudere dakgoten vertonen tekenen van slijtage, waardoor u op een gegeven moment de dakgoot moet renoveren. Het goede nieuws is dat het repareren van een lekkende dakgoot eenvoudig kan worden gedaan met EPDM.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
hoe-moeilijk-is-zelf-leggen-epdm

EPDM leggen

Hoe moeilijk is het leggen van EPDM?

epdm-dakpakket

EPDM pakket

Waarom kiezen voor een EPDM dakpakket?

Uw dakgoot repareren met EPDM stroken

EPDM staat vooral bekend als een materiaal voor dakbedekking. Het is de meest favoriete optie voor platte of licht hellende daken, en dit komt voornamelijk door de talrijke voordelen die dit materiaal biedt. Het is niet alleen bestand tegen diverse weersomstandigheden, wat betekent dat het tot wel 50 jaar meegaat, maar het is ook uiterst eenvoudig zelf te installeren. Dit is een welkome eigenschap voor dakbedekking, maar bovendien is EPDM ook zeer geschikt voor het bekleden van uw dakgoten. Dit wordt reeds veel toegepast in nieuwbouwprojecten voor nieuwe dakgoten, maar het biedt ook een uitstekende oplossing voor het verhelpen van lekkages. EPDM kan eenvoudig worden verlijmd op bijvoorbeeld zink, waardoor u snel van die hinderlijke lekkage af bent.

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM stroken gebruiken voor dakgoot renovatie

EPDM is verkrijgbaar op maat of als standaardrol. Aangezien we steeds vaker de vraag kregen of we ook smallere stroken EPDM aanbieden, hebben we speciaal voor dakgootrenovatie nu smallere EPDM-stroken in ons assortiment opgenomen. Deze EPDM-rubberstroken zijn uitstekend geschikt voor het bekleden of renoveren van uw dakgoot, en dankzij de waterdichte eigenschappen van het rubber kunt u vele decennia vooruit met deze oplossing. De stroken zijn standaard 20 meter lang en verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van 10 centimeter tot 1 meter breed. Ze zijn beschikbaar in diktes van 0,50, 1,00 en 1,30 mm. Door uw dakgoot vooraf op te meten, kunt u precies het gewenste formaat bestellen.

EPDM dakgootpakketten voor uw dakgoot!

Onze complete EPDM dakgootpakketten bevatten alles wat u nodig heeft: een EPDM strook en voldoende EPDM lijm. Als u dat wenst, kunt u deze aanvullen met een te kiezen EPDM hemelwaterafvoer, inclusief de benodigde kit. Met een EPDM dakgootpakket heeft u altijd voldoende EPDM lijm en, indien gewenst, EPDM kit, evenals de juiste hemelwaterafvoer voor uw EPDM-project. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het berekenen van benodigde materialen voor uw dak. Wij nemen de zorg volledig uit handen, want uw dak is ons vak!

EPDM dakgoot stroken online kopen


Naast EPDM dakbedekking biedt Interexpress een volledig assortiment materialen om uw dakgoot weer waterdicht te maken. We hebben de juiste EPDM lijm en kit in onze webshop om de EPDM-stroken in de goot aan te brengen. Bovendien voorzien wij in speciale EPDM regenwaterafvoeren, zodat u eenvoudig een perfecte verbinding kunt maken tussen uw dak en de dakgoot, zonder dat er water op het dak achterblijft. Dankzij ons aanbod van hoogwaardige A-klasse EPDM zonder talk, heeft u geen primer nodig voor de installatie, wat zowel tijd als geld bespaart!

Indien u vragen heeft of meer informatie nodig heeft over het gebruik van EPDM-stroken in uw dakgoot, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!