• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Waarom kiezen voor een EPDM dakpakket?

Kies voor een EPDM dakpakket

Bij Interexpress bieden wij uitsluitend Topkwaliteit Europees EPDM aan dat geen talk bevat, hierdoor hoeft u het EPDM niet grondig schoon te maken en dit bespaart u veel tijd. Toch kan het lastig zijn om te kiezen voor het formaat wat u nodig heeft en de bijbehorende lijm. Daarom hebben het voor u makkelijk gemaakt en kunt u kiezen voor een EPDM-dakpakket, zo kunt u zelf kiezen voor de dikte, breedte, lengte en eventueel een hemelwaterafvoer naar keuze. Wij berekenen wat u nodig heeft zodat u dat zelf niet hoeft te doen inclusief voldoende lijm om het dak te verlijmen inclusief een montagehandleiding, zo kunt u meteen aan de slag bij ontvangst van het pakket.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Welke dikte EPDM moet ik kiezen?

Dit is natuurlijk een zeer belangrijke vraag, maar het antwoord is simpel: voor huizen, schuren, garages en loodsen adviseren we u om te kiezen voor ons Europese EPDM van 1,3mm dik. Wanneer u het EPDM wilt combineren met zonnepanelen of sedumdak is het vooral essentieel om te kiezen voor 1,3mm dikke EPDM. Dit is namelijk erg belangrijk bij de montage en de water- en winddichtheid van deze twee combinaties. Voor een veranda of overkapping kunt u wel gewoon kiezen voor 1,0mm dikke EPDM. Dit gaat ook gemakkelijk 50 jaar mee en u bent nog eens wat goedkoper uit.

EPDM dakbedekking van Interexpress

Het Europees EPDM van Interexpress is zoals gezegd zeer duurzaam, maar daarnaast het nog veel meer mooie voordelen. Zo gaat EPDM wel 50 jaar mee, is het uiteraard wind- en waterdicht, is het op maat te bestellen, kunt u het gemakkelijk en snel zelf aanbrengen en heeft het weinig tot geen onderhoud nodig. EPDM is dus zeer gebruiksvriendelijk en omdat het op het dak gelijmd moet worden i.p.v. gebrand, kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Hier heeft u dus ook geen dure expert voor nodig.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant