HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

Eindelijk voorjaar; tijd om te klussen!

Het voorjaar wordt door veel mensen gezien als de ideale tijd om te klussen en wij snappen wel waarom. Het is tenslotte net even wat lekkerder om klusjes in en rondom huis te doen als er een lekker voorjaarszonnetje schijnt. Uiteraard geldt dit ook voor dak-gerelateerde klusjes.

Inspecteer de huidige dakbedekking

Een goede klus om dit voorjaar mee te starten is het controleren van de dakbedekking van uw platte dak. Helemaal als u geen EPDM op dak heeft liggen is dit een karweitje dat zeker niet vergeten mag worden. Veeg allereerst al het troep en bladeren van het dak af, en controleer vervolgens of er ergens schade of lekkage aan het dak te zien is. Vergeet hierbij de randen en hoeken niet, deze punten zijn extra kwetsbaar. Controleer gelijk of de dakbedekking overal nog even goed vastzit. De herfst en winter brengen altijd slecht weer met zich mee, dus het kan maar zo dat het dak er flink onder te lijden heeft gehad.

Wat te doen bij schade aan een plat dak

Negen van de tien keer is er niks aan de hand en kan het dak na uw voorjaars-controle er weer een jaar tegenaan. Maar wat als u nu toch schade of misschien wel beginnende lekkage heeft gezien op het platte dak? Ons advies is om dit grondig aan te pakken, want lekkage kan voor vervelende kostenposten zorgen. Ga daarom voor een duurzame oplossing en kies voor EPDM als dakbedekking. Dit materiaal is uitermate geschikt voor ons klimaat omdat het goed tegen warmte, kou en vocht kan. Daar komt bij dat het EPDM van Interexpress ook nog eens minimaal 50 jaar meegaat. Zo weet u zeker dat u tientallen jaren verzekerd bent van een lekvrij dak. Een ander groot voordeel van EPDM dakbedekking is dat het precies op maat te bestellen is. U hoeft het dus niet te knippen of snijden, dat hebben wij al voor u gedaan!

Isoleer uw dak met PIR platen dit voorjaar!

Als u toch bezig moet met het vervangen van uw dakbedekking, denk dan gelijk eens aan isolatie. Onze PIR isolatieplaten lenen zich uitstekend voor deze klus. De platen zijn licht en gemakkelijk te verwerken en behalen ook nog eens het hoogste rendement. U kunt zelf de dikte bepalen aan de hand van de hoogte van de isolatiewaarde die u wilt bereiken. PIR isolatie en EPDM dakbedekking gaan uitstekend samen en deze combi zal er zeker voor zorgen dat de warmte in de winter binnen blijft en het in de zomer lekker koel is!

Koop de ideale dakbedekking bij Interexpress

U heeft al kunnen lezen waarom EPDM de beste dakbedekking is voor een plat of licht hellend dak. Bij Interexpress proberen we het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en u kunt dan ook alles bij ons bestellen om de klus tot een succes te maken. U besteld de Europese EPDM bij ons op maat, als folie op rol of als kant en klaar EPDM dakpakket. Het voordeel van een dakpakket is dat u zelf niet hoeft te berekenen hoeveel EPDM lijm en kit u nodig heeft, want dat hebben wij al voor u gedaan! Vergeet ook zaken als EPDM hemelwaterafvoer en daktrimmen niet. Deze zijn onmisbaar voor het waterdicht houden van uw dak.

Tevens ondersteunen we u met persoonlijk advies of u kunt onze handige videohandleidingen bekijken.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen