Zomer actie! 

Ontvang bij aanschaf van een EPDM dakpakket een gratis aandrukroller t.w.v. €34.94!

Waarom de aanschaf van Interexpress EPDM dakbedekking?

Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit EPDM die er beschikbaar is met een dikte van 1,30mm (Europees systeem) zonder toevoeging van talk. Hierdoor is het EPDM systeem zeer eenvoudig te plaatsen en te verwerken met een maximale levensduur. Interexpress EPDM systemen verkoopt uitsluitend topkwaliteit duurzame EPDM dakbedekking voor een betaalbare prijs. Ook na aankoop van uw EPDM daksysteem staat u er bij Interexpress niet alleen voor, bij vragen tijdens of voor installatie kunt u altijd bij ons terecht.

Is de EPDM dakbedekking van Interexpress éénvoudig zelf te plaatsen?

Ja de EPDM dakbedekking van Interexpress is zeer éénvoudig te plaatsen. Interexpress verkoopt een speciaal EPDM systeem zonder toevoeging van talk waardoor de installatie van uw EPDM dakbedekking extra éénvoudig is. Ook indien u als doe-het-zelver geen ervaring heeft met het aanbrengen van EPDM dakbedekking is het plaatsen van een EPDM dak van Interexpress goed te doen. Mocht u tijdens de installatie van uw EPDM dakbedekking toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bij al onze EPDM producten wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding geleverd.

Op welke ondergrond kan EPDM dakbedekking worden toegepast?

Hout, bitumendakbedekking, steenachtig materialen, lood, zink, gecacheerde isolatieplaten

Dient alleen de ondergrond ingelijmd te worden?

Ja, voor het grootste gedeelte wel, de randen worden tweezijdig verlijmd.

Kan de EPDM dakbedekking in één keer gelijmd worden?

Nee, de randen dienen apart verllijmd te worden.

Waar gebruik ik de EPDM Bodemlijm voor?

De EPDM Bodemlijm gebruikt u voor het bevestigen van de EPDMdakbedekking op het grootste horizontale deel van uw dak Deze lijm brengt u alleen aan op de ondergrond.

Waar gebruik ik de Randen & Opstanden (contact) lijm voor ?

De Randen & Opstanden lijm gebruikt u voor de laatste 20 cm van uw dak (dakrand) en de opstaande randen Ook de hemelwaterafvoeren en de andere accessoires worden verlijmd met de Randen & Opstanden lijm. Deze lijm brengt u tweezijdig aan dus zowel op de ondergrond als op de EPDM dakbedekking

Waar gebruik ik de EPDM sealant (kit) voor?

De EPDM Sealant (kit) gebruikt u om de daktrim te bevestigen en om de ontluchtingen en hemelwaterafvoeren af te werken.

Hoe bereken ik wat ik nodig heb aan EPDM lijm en kit

Bij alle soorten EPDM lijm & kit staat het verbruik aangegeven op onze website.Ook verkopen wij speciale EPDM daktotaalpakketten hierin vind u alle benodigdheden voor het plaatsen van uw EPDM dak, hierdoor hoeft u zelf niks te berekenen.

Vanaf welke temperatuur kan ik de EPDM dakbedekking plaatsen?

Het belangrijkste is dat het bij het plaatsen van de EPDM dakbedekking droog weer is en niet vriest. Nog mooier is een temperatuur vanaf 5 graden Celcius boven nul. (Tip) Als u met de winterdag EPDM dakbedekking plaatst kan het handig zijn om de EPDM lijm alvast een dag op huiskamertemperatuur op te slaan. Dit werkt namelijk aanzienlijk handiger i.v.m de dikte van de EPDM lijm.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Interexpress EPDM systemen?

U kunt eenvoudig online bestellen via onze website, registratie is niet noodzakelijk, u kunt uw bestelling uiteraard ook telefonisch of via email doorgeven.

Kan ik als particulier ook een bestelling plaatsen bij Interexpress EPDM systemen?

Als particulier kunt u ook een bestelling plaatsen bij ons.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt slechts enkele werkdagen, maar maximaal 5 werkdagen voor leveringen binnen Nederland & België.

U ontvangt bericht van ons wanneer uw EPDM materialen worden verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland betaalt u € 14,95 exclusief BTW aan transportkosten, voor bestellingen onder de € 999,- exclusief BTW daarboven betaalt u geen transportkosten. Voor Belgie: € 29,95 exclusief BTW aan transportkosten voor bestellingen onder de € 999,- exclusief BTW daarboven betaalt u geen transportkosten

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen