BLACK FRIDAY ACTIE! 15% korting

Tot en met zondag 28 november geven wij 15% korting op het gehele assortiment.
Bestel snel en profiteer direct!

Meest gestelde vragen

Waarom EPDM dakbedekking van Interexpress aanschaffen?

Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit EPDM die met een dikte van 1,30mm (Europees systeem) zonder toevoeging van talk. Hierdoor is het EPDM systeem zeer eenvoudig te plaatsen en te verwerken met een maximale levensduur. Interexpress EPDM systemen verkoopt uitsluitend topkwaliteit duurzame EPDM dakbedekking voor een betaalbare prijs. Ook na aankoop van uw EPDM daksysteem staat u er bij Interexpress niet alleen voor, bij vragen tijdens of voor het leggen kunt u altijd bij ons terecht.

Is de EPDM dakbedekking van Interexpress eenvoudig zelf te plaatsen?

Ja, de EPDM dakbedekking van Interexpress is zeer eenvoudig te plaatsen. Interexpress verkoopt een speciaal EPDM systeem zonder toevoeging van talk waardoor de installatie van uw EPDM dakbedekking extra makkelijk is. Ook als u als doe-het-zelver geen ervaring heeft met het aanbrengen van EPDM dakbedekking is het plaatsen van een EPDM dak van Interexpress goed te doen. Mocht u tijdens het plaatsen van uw EPDM dakbedekking toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Tevens wordt bij al onze EPDM producten wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding geleverd en bieden wij handige videohandleidingen aan.

Op welke ondergrond kan EPDM dakbedekking worden toegepast?

EPDM dakbedekking is veelzijdig, en kan dan ook op diverse soorten ondergrond worden gelegd, te weten:

- hout

- bitumen

- steenachtig materiaal

- lood

- zink

- gecacheerde isolatieplaten

Dient alleen de ondergrond ingelijmd te worden?

Ja, voor het grootste gedeelte wel, de randen worden tweezijdig verlijmd.

Kan de EPDM dakbedekking in één keer gelijmd worden?

Nee, de randen dienen apart verlijmd te worden. Dit wijst zichzelf tijdens het leggen.

Waar gebruik ik de EPDM Bodemlijm voor?

De EPDM Bodemlijm gebruikt u voor het bevestigen van de EPDM dakbedekking op het grootste horizontale deel van uw dak. Deze lijm brengt u alleen aan op de ondergrond, en vervolgens legt u hier de dakbedekking overheen.

Waar gebruik ik de Randen & Opstanden (contact) lijm voor ?

De Randen & Opstanden lijm gebruikt u voor de laatste 20 cm van uw dak (dakrand) en de opstaande randen. Ook de hemelwaterafvoeren en de andere accessoires worden verlijmd met de Randen & Opstanden (contact)lijm. Deze lijm brengt u tweezijdig aan dus zowel op de ondergrond als op de EPDM dakbedekking

Waar gebruik ik de EPDM sealant (kit) voor?

De EPDM Sealant (kit) gebruikt u om de daktrim te bevestigen en om de ontluchtingen en hemelwaterafvoeren af te werken.

Hoe bereken ik wat ik nodig heb aan EPDM lijm en kit

Bij alle soorten EPDM lijm & kit staat het verbruik aangegeven op onze website. Ook verkopen wij speciale EPDM daktotaalpakketten. Hierin vindt u alle benodigdheden voor het plaatsen van uw EPDM dak. U kunt simpelweg de afmetingen aangeven, en wij zorgen ervoor dat u alles krijgt wat u nodig heeft.

Vanaf welke temperatuur kan ik de EPDM dakbedekking plaatsen?

Het belangrijkste is dat het bij het plaatsen van de EPDM dakbedekking droog weer is en dat het niet vriest. Ons advies is om EPDM te gaan leggen bij een temperatuur vanaf 5 graden Celsius.

(Tip) Als u met de winterdag EPDM dakbedekking plaatst kan het handig zijn om de EPDM lijm alvast een dag op huiskamertemperatuur op te slaan. Dit werkt namelijk aanzienlijk handiger in verband met de dikte van de EPDM lijm.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Interexpress EPDM systemen?

U kunt eenvoudig online bestellen via onze website. Registratie is niet noodzakelijk, en u kunt uw bestelling uiteraard ook telefonisch of via email doorgeven.

Kan ik als particulier ook een bestelling plaatsen bij Interexpress EPDM systemen?

Als particulier kunt u ook een bestelling plaatsen bij ons. Mocht u vervolgens hulp nodig hebben bij het leggen van de EPDM, dan kunt u naast telefonisch advies ook onze video handleiding gebruiken.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd bedraagt slechts enkele werkdagen, maar maximaal 5 werkdagen voor leveringen binnen Nederland & België. Over het algemeen heeft u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis

U ontvangt bericht van ons wanneer uw EPDM materialen worden verzonden, en u kunt uw bestelling uiteraard ook op komen halen.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland betaalt u € 14,95 exclusief BTW aan transportkosten voor bestellingen onder de €500,- exclusief BTW. Daarboven betaalt u geen transportkosten. Voor Belgie: € 29,95 exclusief BTW aan transportkosten voor bestellingen onder de € 500,- exclusief BTW, en daarboven betaalt u geen transportkosten.

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen