Weekend actie! 10% korting!

Profiteer dit weekend van 10% korting op uw  gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.
(Geldig van vrijdag 23 oktober t/m zondag 25 oktober).

Compleet EPDM dakbedekking pakket op maat van uw dak

Een EPDM pakket compleet met EPDM lijm, EPDM kit en EPDM dakbedekking kopen? Het EPDM dakpakket is dé totaaloplossing voor uw dak. Het EPDM pakket bevat alle benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van uw EPDM dak. Geen ervaring met het plaatsen van EPDM dakbedekking? Geen probleem! De EPDM dakpakketten zijn de oplossing voor iedere doe-het-zelver en vakman. Beschikbaar in verschillende breedte en lengte maten. De ideale dakbedekking voor een plat dak van uw woning, schuur, dakkapel, erker, aanbouw of bijkeuken, veranda of overkapping met plat dak.  "Waarom een EPDM pakket kopen? U bent in één keer klaar met dit complete dakpakket!"

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1,30mm EPDM daktotaalpakket basic
  EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

  EPDM daktotaalpakket Basic 1,3mm bestaat uit op maat gemaakt EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30 mm. Dit EPDM dakpakket wordt geleverd inclusi...Meer

  Weekendactie 10% korting
  € 151,19
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. 1,30mm EPDM daktotaalpakket XL 1,30mm
  EPDM daktotaalpakket XL 1,30mm

  Dit EPDM daktotaalpakket bestaat uit EPDM dakbedekking 1,30 mm op maat gemaakt. Inclusief de benodigde lijmen conform voorschrift fabrikant en de b...Meer

  Weekendactie 10% korting
  € 191,12
  Per stuk
  Incl. BTW
 3. EPDM daktotaalpakket Basic 1,00mm
  EPDM daktotaalpakket Basic 1,00mm

  Dit EPDM daktotaalpakket Basic bevat EPDM folie met een dikte van 1mm, voldoende bodemlijm (enkelzijdig aangebracht) en randverlijming (dubbelzij...Meer

  Weekendactie 10% korting
  € 145,14
  Per stuk
  Incl. BTW
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 3 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

 4. EPDM daktotaalpakket XL 1,00mm
  EPDM daktotaalpakket XL 1,00mm

  Het EPDM daktotaalpakket XL bevat naast EPDM folie met een dikte van 1.00mm en lijm, ook EPDM kit en een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze. Het pakk...Meer

  Weekendactie 10% korting
  € 187,49
  Per stuk
  Incl. BTW

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

U kunt bij ons kiezen uit 2 types EPDM pakketten:

Het EPDM pakket bevat alle benodigde materialen en een Nederlandstalige handleiding zodat u eenvoudig zelf de EPDM dakbedekking kunt plaatsen. Dit zijn de verschillen tussen het Basic pakket en het XL pakket.

EPDM Basic pakket

Dit is een compleet dakpakket inclusief EPDM dakbedekking op maat, inclusief alle benodigde lijm voor het aanbrengen op uw dak.

EPDM XL pakket (inclusief EPDM hemelwaterafvoer en kit)

Dit is een compleet EPDM pakket inclusief alle benodigde lijm en EPDM dakbedekking op maat. Tevens bevat het EPDM XL pakket ook EPDM-kit en een hemelwaterafvoer naar keuze.

EPDM totaalpakket met alles voor een waterdicht EPDM dak

Hier kunt u een EPDM totaalpakket kopen mét of zonder hemelwaterafvoer. Wij adviseren u om te kiezen voor de in prijs per m2 iets duurdere EPDM folie variant met een dikte van 1,3mm. Voor een houten veranda, houten overkapping, carport of tuinhuisje kan onze goedkope EPDM dakdekking variant met een dikte van 1mm ook voldoen. Naar onze ervaring is een EPDM dikte van 1,30mm voor de meeste daken de beste en mooiste keuze.

EPDM Basic pakket

Het EPDM dakpakket basic is een zeer compleet dakpakket en bevat:

 • EPDM dakbedekking op maat gemaakt
 • Benodigde EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm
 • Nederlandstalige handleiding

EPDM XL pakket

Het EPDM dakpakket XL is een zeer compleet pakket en bevat:

 • EPDM dakbedekking op maat gemaakt
 • Benodigde EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm
 • Benodigde EPDM kit voor de daktrim (hoeklijn) en hemelwatafvoer
 • EPDM hemelwaterafvoer (1x)
 • Nederlandstalige handleiding

EPDM dakpakket bestellen

Het bestellen van één van onze EPDM dakpakketten is heel eenvoudig. U kiest hierboven een EPDM pakket met de door u gewenste afmeting. Vervolgens bepaalt u zelf de breedte en lengte waarna de hoeveelheid lijm en eventueel kit automatisch wordt aangepast. Zo weet u zeker dat u precies de juiste hoeveelheid heeft van alle benodigde materialen. Een EPDM pakket kopen is ideaal, want het bevat alle benodigde EPDM dakfolie en lijm.

Let op! Onze EPDM dakbedekking pakketten bevatten uitsluitend Europese A klasse EPDM dakfolie

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A klasse EPDM dakbedekking zonder talk. Hierdoor is het systeem rechtstreeks te verlijmen zonder eerst de EPDM te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig. Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant. Heeft u voor, tijdens of na het aanbrengen van EPDM dakbedekking vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en een advies op maat te geven. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen