WEEKENDACTIE! 12,5% korting

Tot en met zondag 30 januari geven wij 12,5% korting op het gehele assortiment.
Bestel snel en profiteer direct!

EPDM dakpakket

Compleet EPDM pakket met dakbedekking op maat van uw dak

Een EPDM pakket compleet met EPDM dakbedekking op maat en voldoende EPDM lijm kopen? Een EPDM dakpakket is dé totaaloplossing voor uw dak. Het EPDM pakket bevat alle benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen van een EPDM dak. Om het u gemakkelijk te maken, berekenen wij al hoeveel lijm en/of kit u nodig heeft Als u geen ervaring heeft met het gebruik van EPDM dan is dat geen enkel probleem. De EPDM dakpakketten zijn namelijk dé oplossing voor iedere doe-het-zelver en vakman.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

  • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

  • Gratis verzending Vanaf €500,-

 1. EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte
  EPDM daktotaalpakket XL 1,00mm

  Het EPDM daktotaalpakket XL bevat naast EPDM folie met een dikte van 1.00mm en lijm, ook EPDM kit en een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze. Het pakket bevat de juiste hoeveelheid bodemlijm (enkelzijdig aangebracht) en randverlijming (dubbelzijdig aangebracht).

  Dit complete XL totaalpakket bevat voldoende EPDM kit voor bijvoorbeeld het afwerken van een universele daktrim. Tevens kunt u tijdens het bestellen van het pakket een EPDM hemelwaterafvoer naar keuze selecteren.

  ... Meer
  Levering binnen 2 werkdagen
  € 222,75
  Per stuk
  Incl. BTW
per pagina

EPDM totaalpakket met alles voor een waterdicht EPDM dak

Bij Interexpress koopt u een EPDM totaalpakket mét of zonder hemelwaterafvoer. Als u een nieuw dak gaat aanleggen, adviseren wij u om de EPDM folie van 1,3mm. te kiezen. Omdat deze iets dikker is gaat deze langer mee en daarmee blijft uw dak langer waterdicht.

Voor een houten veranda, houten overkapping, carport of tuinhuisje kunt u prima onze goedkopere EPDM dakbedekking variant met een dikte van 1mm gebruiken.

EPDM pakket met Europees EPDM van goede kwaliteit

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A klasse EPDM dakbedekking zonder talk. Hierdoor is de EPDM rechtstreeks te verlijmen zonder het eerst te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig. Dit scheelt u aanzienlijk in tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textiel-afdruk en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant. Het is beschikbaar in verschillende breedte -en lengtematen. Europees EPDM is de ideale dakbedekking voor een plat dak van uw woning, schuur, dakkapel, erker, aanbouw of bijkeuken, veranda of overkapping met plat dak.

Welk EPDM dakpakket moet ik kiezen?

Wij hebben het voor u nog een keer op een rijtje gezet.

EPDM Basic pakket

Het EPDM dakpakket basic bevat:

 • EPDM dakbedekking op maat gemaakt (1,00mm of 1,30mm dikte)
 • Benodigde EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm
 • Nederlandstalige handleiding

EPDM XL pakket

Het EPDM dakpakket XL is een zeer compleet pakket en bevat:

 • EPDM dakbedekking op maat gemaakt (1,00mm of 1,30mm dikte)
 • Benodigde EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm
 • Benodigde EPDM kit voor de daktrim (hoeklijn) en hemelwaterafvoer
 • EPDM hemelwaterafvoer (1x)
 • Nederlandstalige handleiding

EPDM dakpakket bestellen

Het bestellen van één van onze EPDM dakpakketten is heel eenvoudig. U kiest het pakket met de door u gewenste afmeting. Vervolgens bepaalt u zelf de breedte en lengte waarna de hoeveelheid lijm en indien van toepassing kit automatisch wordt aangepast. Zo weet u zeker dat u precies de juiste hoeveelheid heeft van alle benodigde materialen. Bedenk vooraf wel even wat de dikte van het materiaal moet zijn. Heeft u voor, tijdens of na het aanbrengen van de dakbedekking uit het EPDM pakket vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en een advies op maat te geven. Tevens hebben wij een handige video handleiding voor u gemaakt.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 065 6810 of mailen naar [email protected].

Copyright © 2021 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen