GRATIS AANDRUKROLLER!

Tot en met zondag 22 mei ontvangt u een gratis aandrukroller t.w.v. €34,95 bij aankoop van een EPDM dakpakket!

EPDM Gereedschappen

EPDM gereedschap

Bij het monteren van EPDM dakbedekking heeft u ook goed gereedschap nodig. Als u geen dakdekker bent kunnen we ons voorstellen dat u niet het juiste gereedschap in huis heeft en daarom vindt u alle benodigde gereedschappen in onze webshop. Van EPDM roller tot kitspuit. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw EPDM dakbedekking te monteren.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

EPDM aandrukroller

De aandrukroller is een onmisbaar gereedschap voor het monteren van uw EPDM dakbedekking. Na het vastmaken van de dakbedekking rol je herhaaldelijk met deze EPDM roller over de dakbedekking voor een optimale hechting van de EPDM op de lijm. Door de compacte afmeting van de roller is deze ook zeer geschikt om hoeken strak te rollen.

Ga voor een EPDM Totaalpakket

Bij Interexpress.nl hebben wij ook EPDM daktotaalpakketten. Deze pakketten bieden een totaaloplossing voor uw dak en bevatten alles wat u nodig heeft voor het plaatsen en verlijmen van uw EPDM dakbedekking. Ook wanneer u geen ervaring heeft met dakbedekking zijn deze pakketten geschikt. Iedere doe-het-zelver kan met de bijgevoegde handleiding direct zelf aan de slag. En het grote voordeel is natuurlijk dat u alles precies op maat krijgt aangeleverd. Afhankelijk van de door u gekozen afmetingen bepalen wij de benodigde hoeveelheid lijm en EPDM folie.

EPDM gereedschap kopen bij Interexpress

EPDM gereedschap kopen doet u bij Interexpress snel en eenvoudig in onze webshop. Als u heeft bepaald wat u nodig heeft, voegt u alles toe aan uw winkelmandje en bevestigd de bestelling. U bent gegarandeerd van een snelle levering, want u heeft uw bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Tevens kunt u er voor kiezen uw bestelling op te halen in ons magazijn in Wapenveld.

Advies op maat

Heeft u vragen over het gereedschap of over EPDM dakbedekking in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 065 6810. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan en geven u een advies op maat!

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen