10% WEEKENDKORTING!

Tot en met zondag 2 oktober ontvangt u bij aankoop van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

EPDM prefab hoeken

Met de EPDM hoeken werkt u nog eenvoudiger de hoeken van uw dak af. Een EPDM hoek wordt eenvoudig over het EPDM op de hoek van het dak aangebracht, vooral als u veel hoeken moet maken is dit een goede en handige oplossing. EPDM prefab hoeken kunnen worden toegepast op daken maar ook bijvoorbeeld bij EPDM dakgoten. Wij hebben zowel binnen- als buitenhoeken in ons assortiment.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Voor 14:00 uur besteld Dezelfde dag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €395,-

per pagina

Gebruik van een EPDMbuitenhoek

Bij een plat vierkant dak heeft u geen EPDM buitenhoek nodig. Maar als uw dak met opstaande rand een L-vorm heeft, dan heeft u te maken met een buitenwerkse opstaande kant. Voor deze opstaande kant is de EPDM buitenhoek een prima oplossing. Deze buitenhoek zorgt voor een waterdichte en strakke afwerking van de dakbedekking bij de uitwendige hoeken. De afmeting van onze EPDM buitenhoeken is 150 x 150 x 200 mm.

Met een EPDM binnenhoek hoeft u niet te knippen in EPDM

Een EPDM binnenhoek gebruikt u bij elke inwendige hoek van uw dak met opstaande randen. Dit betekent dat wanneer u een geheel vierkant of rechthoekig dak heeft, u vier EPDM binnenhoeken nodig heeft voor uw dak. Het grote voordeel van het gebruik van deze binnenhoeken is dat u zelf niet hoeft te vouwen en knippen in het net aangebrachte EPDM. Door middel van het gebruik van de juiste lijm zorgt u ervoor dat uw dak strak afgewerkt wordt.

EPDM hoeken bestellen bij Interexpress

Bij Interexpress kunt u terecht voor EPDM binnen -en buitenhoeken. Werk uw dak strak af en wij weten zeker dat u hier tientallen jaren plezier van zult hebben. Ook voor ontluchtingen en hemelwaterafvoeren kunt u bij ons terecht. En kent u onze EPDM dakpakketten al? Hiermee haalt u direct alles in huis wat nodig is voor de montage of renovatie van een dak. Heeft u vragen of komt u er niet uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per mail of per telefoon, op 085 065 6810.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen