• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM buitenhoek of binnenhoek?

Een dak strak en waterdicht afwerken zonder knippen, doet u met onze EPDM prefab hoeken. Of u een binnen- of buitenhoek nodig heeft, hangt af van de vorm van uw dak. Als u net een nieuw dak heeft of gaat aanleggen, wilt u graag dat deze tientallen jaren waterdicht is en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Door gebruik te maken van hoeken gaat u voor zekerheid.

Welke EDPM hoek moet ik gebruiken?

De hoeken van een dak zijn een kwetsbaar punt. Het is daarom zaak ervoor te zorgen dat juist de hoeken goed voorzien zijn van EPDM. Nu kunt u simpelweg in het EPDM knippen en met kit ervoor zorgen dat de hoeken waterdicht zijn. Maar speciaal om het u gemakkelijk te maken, heeft Interexpress voorgefabriceerde hoeken in het assortiment. U kunt kiezen uit een binnenhoek (inwendige) of buitenhoek (uitwendige). Hieronder kunt u lezen welke hoek voor uw dak van toepassing is:

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
hoeveel-kost-epdm

Zonnepanelen en EPDM

Verduurzamen met zonnepanelen en EPDM dakbedekking?

epdm-dakbedekking-waar-te-koop

Kopen

Waar koop je EPDM?

EPDM binnenhoek

Een binnenhoek kunt u gebruiken bij elke inwendige hoek van uw dak als deze een opstaande rand heeft. Bij een vierkant of rechthoekig dak betekent dit dus dat u 4 inwendige hoeken nodig heeft. Deze binnenhoeken van EPDM hebben een standaard afmeting van 150 x150 x 200mm.

EPDM buitenhoek

Als u een vierkant of rechthoekig dak heeft, dan heeft u geen buitenhoek nodig. Maar heeft u een dak in een L-vorm met een opstaande rand, dan heeft het dak een buitenwerkse opstaande kant. Aan deze opstaande kant kunt u een EPDM buitenhoek gebruiken. Deze buitenhoek zorgt voor een waterdichte afwerking van de dakbedekking bij uitwendige hoeken en laat een dak er ook nog eens strak uitzien. Ook de afmeting van een uitwendige hoek is 150 x150 x 200mm.

EPDM hoek gebruiken bij een lichtkoepel

Een lichtkoepel op een dak zorgt voor extra daglicht in bijvoorbeeld een huis of garage. Als u EPDM gaat leggen op dit dak, is dit rij gemakkelijk te doen. Omdat dit folie zo gemakkelijk op maat te maken is, kunt u de lichtkoepel simpel uitsnijden in het rubber. Net als bij de hoeken van een dak, verdienen de hoeken van een lichtkoepel extra aandacht. Ga voor zekerheid en gebruik onze speciale EPDM lichtkoepel hoeken. Zo weet u zeker dat ook deze hoeken goed waterdicht afgewerkt zijn!

EPDM hoeken toepassen

Het verwerken van de hoeken leggen wij u uit in onze handige videohandleiding. Zo weet u zeker dat u het op de juiste manier doet. Als u bezig gaat met uw dak, is het dus zaak deze hoeken direct mee te bestellen. Als u ons product op maat of standaard rollen heeft besteld, voegt u de benodigde prefab hoeken toe aan het winkelmandje. Denk ook direct aan eventuele EPDM hemelwaterafvoerendaktrimmen? Door direct de bestelling compleet te maken kunt u aan de slag als de bestelling binnenkomt, zonder dat u eerst nog weer naar de bouwmarkt hoeft.

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

Compleet dakpakket

EPDM lijmen

Alle lijmen

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Alles voor uw EPDM dak

Met de materialen van Interexpress weet u zeker dat het leggen van de dakbedekking een succes wordt. Aangezien wij uitsluitend de beste kwaliteit verkopen bent u voor meer dan 50 jaar verzekerd van een waterdicht dak. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen voor 1,00 en 1,30mm en als u ervoor zorgt dat u de genoemde gereedschappen direct mee besteld of misschien al wel in huis heeft, heeft u de klus snel geklaard. Kunt u nog wat advies gebruiken over het leggen of wilt u meer informatie over het materiaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.