• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM dakbedekking op uw garagedak?

Als u op zoek bent naar een geschikte dakbedekking voor uw garage, overweeg dan EPDM-dakbedekking als ideale oplossing! Dit veelzijdige materiaal wordt vaak gekozen vanwege zijn brede toepasbaarheid. Ontdek in dit artikel meer over de voordelen van EPDM.

Waarom EPDM op uw garagedak?

EPDM vormt een zeer goede keuze wanneer u op zoek bent naar een robuuste en weerbestendige oplossing voor het dak van uw garage. Dit type rubber is bestand tegen UV-straling en temperaturen variërend van -40°C tot 150°C, met een levensduur van meer dan 50 jaar. De installatie is eenvoudig en het dak is met EPDM zeer onderhoudsarm. Een EPDM-dak is waterdicht en zorgt voor een doeltreffende afvoer van regenwater. Het weerstaat vrijwel alle weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor garage-dakbedekking. Hoewel het uv-bestendige folie mogelijk iets duurder is dan andere dakbedekkingen, compenseert de hoge kwaliteit en levensduur deze kosten over de langere termijn aanzienlijk.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
grind-als-ballast-op-een-dak-met-epdm-dakbedekking

Grind als ballast

Grind als ballast op een EPDM dak?

kan-een-groendak-met-epdm

EPDM en groendak

Kan een groendak op EPDM?

Voor een plat dak is EPDM dakbedekking de beste keuze

EPDM-dakbedekking is de ultieme keuze voor platte daken. De zwakheden van mastiek en bitumen vormen precies de kracht van EPDM. In tegenstelling tot mastiek vertoont EPDM nauwelijks uitzetting of krimp bij wisselende temperaturen. En in tegenstelling tot bitumen is EPDM gemakkelijk aan te brengen, heeft het een lange levensduur en vergt het weinig onderhoud. Zelfs voor (licht) hellende daken tot een helling van 15 graden is EPDM een geschikte optie. Het overschakelen van bitumen naar EPDM is moeiteloos; u kunt eenvoudig bitumen bovenop EPDM lijmen. Kortom, EPDM is de ultieme dakbedekking voor platte daken.

De vele eigenschappen van EPDM

EPDM, een milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal, is bij ons verkrijgbaar op maat, met aangepaste specificaties voor dikte, breedte en lengte. Het vermijden van zelf knippen vermindert het risico op scheuren en lekkages in de dakbedekking. EPDM dakbedekking wordt eenvoudig op het dak gelijmd in plaats van gebrand, waardoor u het zelf kunt installeren zonder de noodzaak van een professional. Met behulp van onze gedetailleerde handleiding of online videohandleiding kunt u de taak snel en efficiënt volbrengen. Dankzij de duurzaamheid van EPDM is er weinig onderhoud vereist. Periodieke reiniging van het dak om vuil en bladeren te verwijderen wordt aanbevolen, evenals het schoonmaken van hemelwaterafvoeren om verstoppingen en lekkages te voorkomen.

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

                                                     

Hoogwaardige EPDM-dakbedekking van Interexpress.

Bij Interexpress bieden wij niet alleen op maat gemaakt EPDM, maar ook complete dakpakketten, zodat u alles wat u nodig heeft in één keer in huis haalt. Kies zelfs voor het XL-pakket, dat naast EPDM ook een hemelwaterafvoer en bijbehorende kit bevat. Wanneer u bij ons bestelt, streven wij ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, doorgaans binnen 2 werkdagen. Als u advies nodig heeft, staat onze klantenservice tot uw beschikking. Onze EPDM-experts zijn altijd bereid om u te assisteren!