• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM dakbedekking: ook voor woningen en bedrijfspanden

De keuze van de soort dakbedekking voor uw huis of bedrijfspand is van groot belang. EPDM-dakbedekking staat hoog aangeschreven als een goede optie. Wat is EPDM precies? Het betreft een rubberachtig materiaal dat bijzonder geschikt is als dakbedekking. Laten we eens bekijken waarom EPDM een uitstekende keuze vormt voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Bestand tegen diverse weersomstandigheden

EPDM-dakbedekking is buitengewoon sterk en kan alle verschillende soorten weer aan. Zon, regen, koude, hitte hebben geen tot weinig invloed op EPDM. In Europa, waar het weer nogal wisselvallig kan zijn, is het cruciaal om een dak te hebben dat bestand is tegen alle omstandigheden. EPDM biedt die zekerheid en gaat wel tot 50 jaar mee. Bovendien behoudt EPDM zijn kleur, vrijwel onaangetast door UV-straling, waardoor uw dak er strak blijft uitzien!

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
verwijderen-bitumen-dakbedekking

Bitumen

Vervangen van bitumen dakbedekking

nieuw-loodvervanger

Loodvervanger

Nieuw: loodvervanger

Energiebesparing dankzij een EPDM dak

Een goed geïsoleerd dak is van groot belang om energie te besparen. EPDM-dakbedekking sluit uw dak naadloos af, houdt de warmte in de winter vast en zorgt voor koelte in de zomer. Dit vertaalt zich in besparingen op de energierekening. Combineer EPDM-dakbedekking met PIR-isolatie voor een nog beter resultaat; deze duurzame producten versterken elkaar ook nog eens flink. Uiteraard hebben wij PIR isolatie en toebehoren ook in ons assortiment.

Weinig onderhoud voor een EPDM dak

EPDM-daken vergen minimaal onderhoud. Periodieke inspecties en reiniging volstaan om uw dak in optimale conditie te houden. Zo nu en dan verwijdert uw bladeren of vuil van het dakoppervlak en de afvoeren. Geen noodzaak voor dure coatings of reparaties zoals bij andere materialen.

Geschikt voor diverse daktypen

EPDM kan worden toegepast op verschillende soorten daken, zoals platte daken, licht hellende daken en groene of sedumdaken. Het is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande daken, wat handig is voor allerlei soorten woningen en bedrijfspanden. U kunt er zelfs zonnepanelen, grind, een dakterras of een moestuin op plaatsen, al wordt bij deze toepassingen geadviseerd om te kiezen voor EPDM met een dikte van 1,30 mm.

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Kostenbesparend

Hoewel de investering in EPDM aan de hoge kant kan zijn, bespaart u op de lange termijn geld. De duurzaamheid en het lage onderhoud zorgen ervoor dat u minder geld kwijt bent aan reparaties en vervangingen.

Kortom, EPDM-dakbedekking biedt tal van voordelen voor woningen en bedrijven in Europa. Het is sterk, weerbestendig, energiebesparend, milieuvriendelijk, veelzijdig en op de lange termijn kosteneffectief. Overweeg EPDM bij uw volgende dakbedekkingsproject. Het is niet alleen een slimme investering, maar biedt ook gemoedsrust omdat uw dak bestand is tegen alle weersomstandigheden.