• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Een hellend dak met EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking is niet alleen geschikt voor platte daken; het kan ook worden toegepast op licht hellende daken. Deze hellende daken bieden verschillende voordelen ten opzichte van platte alternatieven. Hier vindt u meer informatie over de belangrijkste kenmerken van onze Europese EPDM.

De voordelen van een hellend dak

Een hellend dak heeft vanzelfsprekend een geheel andere vorm dan een standaard plat dak en kent daardoor diverse vormen en varianten, zoals een mansardedak, zadeldak, gebogen dak en lessenaars dak. Niet alle vormen zijn geschikt voor EPDM-dakbedekking, dit hangt af van de hellingsgraad van het dak. Wanneer een dak een hellingsgraad heeft onder de 20%, wordt het beschouwd als licht hellend. Op deze daken kan EPDM gemakkelijk worden aangebracht met gebruik van onze speciale EPDM lijmen. Bovendien versterken (licht) hellende daken en EPDM elkaar, omdat ze compacter gebouwd kunnen worden en minder grondoppervlakte in beslag nemen. Deze bouwwijze draagt ook bij aan energiebesparing, wat in deze tijd natuurlijk een belangrijk voordeel is.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
is-pir-isolatie-duurzaam

PIR isolatie

Is PIR isolatie duurzaam?

epdm-schuur-dak

EPDM op schuur

EPDM op het dak van uw schuur?

Waarom EPDM dakbedekking op een hellend dak?

EPDM biedt tal van voordelen, zo is het enorm duurzaam met een levensduur tot wel 50 jaar. Het is daarnaast eenvoudig en snel zelf aan te brengen op uw dak zonder de noodzaak van een expert. Ons Europese EPDM is bestand tegen extreme temperatuurverschillen; het zet uit bij warmte en krimpt bij kou, waardoor scheuren en beschadigingen worden voorkomen. Bovendien is EPDM veelzijdig in gebruik, waardoor het niet alleen geschikt is voor dakbedekking maar ook voor het repareren van dakgoten, en het kan zelfs worden gecombineerd met zonnepanelen of een sedumdak. EPDM dakbedekking is namelijk gewoon beloopbaar, wel net zo gemakkelijk!

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

                                               

Interexpress voor uw EPDM dak!

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw project, waardoor u alles in één keer op een locatie naar keuze geleverd krijgt. Bij Interexpress streven we naar het bieden van de beste service. Als u op een werkdag vóór 15:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Onze experts staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice.