• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM dakbedekking op uw tuinhuis leggen?

Bescherm uw tuinhuis tegen alle weersomstandigheden met EPDM dakbedekking! Dit duurzame en waterdichte materiaal biedt langdurige bescherming, waardoor uw waardevolle spullen veilig blijven. Gemakkelijk te installeren en ontworpen om meer dan 50 jaar mee te gaan, is EPDM de slimme keuze voor een onderhoudsvrij dak op uw tuinhuis. Met EPDM geniet u van gemoedsrust, wetende dat u investeert in kwaliteit en bescherming voor de lange termijn.

Een tuinhuis met EPDM dakbedekking

Een tuinhuis kan gebruikt worden voor vele verschillende zaken: van opslag van tuingereedschap tot gastenverblijf en zelfs als decoratie. Om waardevolle spullen veilig te houden, is het essentieel om het dak van uw tuinhuis waterdicht te maken. Hier komt EPDM-dakbedekking om de hoek kijken, en wij vertellen u waarom dit duurzame Europese materiaal de ultieme keuze is.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm-huis-en-bedrijfspand

EPDM dakbedekking

EPDM voor woning en bedrijfspand

Een dakterras op EPDM folie

Ballast

Dakterras of balkon met EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking voor tuinhuizen, overkappingen en veranda’s

Voorheen was het gebruikelijk om eenvoudige roofing (bitumen) te gebruiken voor bouwwerken zoals veranda’s, overkappingen, carports en blokhutten. Echter, met een levensduur van slechts 20 jaar was er een grote behoefte aan een duurzamere oplossing. EPDM-dakbedekking biedt hiervoor het antwoord, met een levensduur van minstens 50 jaar. Dit betekent dat u niet om de 20 jaar opnieuw dakbedekking hoeft te leggen!

Is EPDM dakbedekking geschikt voor uw tuinhuis?

Voor tuinhuizen met een plat of licht hellend dak is EPDM de perfecte keuze. Een lichte helling en regenwaterafvoer aan de lage kanten zorgen voor een effectieve waterafvoer. Voor platte daken kunnen speciale afschotplaten zorgen voor de benodigde helling. Stilstaand water op een volledig plat dak kan lekkage veroorzaken, ondanks de waterdichtheid van EPDM.

Bij Interexpress bieden we een ruime selectie aan EPDM-regenwaterafvoeren om ervoor te zorgen dat water effectief van uw dak wordt afgevoerd. Een dakgoot en regenpijp kunnen helpen om dit water op te vangen en te gebruiken voor bijvoorbeeld het bewateren van planten.

EPDM dakbedekking op uw tuinhuis leggen

Het leggen van EPDM is verrassend eenvoudig en vereist geen professionele hulp, waardoor u kosten kunt besparen. Zorg voor een schoon en vlak dakoppervlak zonder uitsteeksels die het EPDM kunnen beschadigen. Rol de EPDM over het dak uit, lijm de helft vast, vouw terug en herhaal dit voor de andere helft. EPDM is beloopbaar, wat het plaatsen vergemakkelijkt. Gebruik contactlijm op kritieke punten voor extra stevigheid en druk alles goed aan met een aandrukroller.

Na het leggen van het EPDM kunt u de regenwaterafvoer plaatsen met behulp van een speciale EPDM-kit voor waterdichte afwerking. Eventueel kunt u het dak afwerken met dakrandprofielen.

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Waarom EPDM kopen bij Interexpress?

Bij Interexpress bieden we uitsluitend hoogwaardige Europese EPDM aan, op maat gesneden voor uw dak. Geen extra voorbehandeling nodig en beschikbaar in verschillende diktes. Twijfelt u nog? Onze experts staan klaar om u te adviseren. Bekijk onze handige videohandleiding voor een goede voorbereiding voordat u aan de slag gaat!