• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Wat heb ik nodig bij mijn EPDM klus?

EPDM-regenwaterafvoeren zijn onmisbaar

Zoals eerder vermeld, is een regenwaterafvoersysteem van EPDM eigenlijk essentieel. Een effectieve afvoer van regenwater is van groot belang voor elk type dak, en dit geldt ook voor daken met EPDM-dakbedekking. Bij Interexpress bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse voorgevormde regenwaterafvoersystemen, zodat u deze meteen kunt aanschaffen wanneer u aan uw dakproject begint.

Elke EPDM-regenwaterafvoer is voorzien van een standaard EPDM manchet dat stevig is bevestigd aan de bijbehorende PE buis of koker. Hierdoor wordt het risico op lekkage rondom de afvoer geminimaliseerd, op voorwaarde dat u alles correct afkit met onze speciale EPDM-kit. Voor ronde dakdoorvoeren, ventilatie- en ontluchtingspijpen bieden wij ook een geschikte afwerking in de vorm van een universeel manchet.

EPDM-lijm en EPDM-prefab hoeken

Naast de juiste regenwaterafvoeren of een manchet bieden we nog meer opties om de klus zo vlot mogelijk te laten verlopen. Een bijzonder handige accessoire is een voorgevormd EPDM-hoekstuk, dat u kunt aanbrengen op inwendige hoeken, uitwendige hoeken en bijvoorbeeld bij lichtkoepels. Het grote voordeel van deze voorgefabriceerde EPDM-hoeken is dat u geen eigen snijwerk hoeft te verrichten om een correcte hoek te creëren. Door deze hoeken te verlijmen met onze EPDM-lijm en kit, bent u verzekerd van een waterdichte afwerking.

Het laatste en ongetwijfeld essentieelste onderdeel bij het installeren van uw EPDM-dakbedekking is de lijm. Bij Interexpress voorzien we in lijmen voor diverse doeleinden, zoals bodemlijm voor het aanhechten van EPDM op het dak of de ondergrond, contactlijm voor het verbinden van randen en opstanden, en EPDM-kit voor de hechting en afwerking van accessoires en andere details.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Alle EPDM-benodigdheden koopt u bij Interexpress!

Dankzij onze uitgebreide ervaring met het materiaal EPDM begrijpen we precies wat er vereist is om uw dakproject zo vlot mogelijk te laten verlopen. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met onze EPDM-deskundigen als u nog vragen heeft.

Bij ons vindt u hoogwaardige Europese EPDM van A-kwaliteit, wat als groot voordeel heeft dat u geen primer hoeft te gebruiken en direct aan de slag kunt. Naast de eerdergenoemde accessoires bieden wij ook EPDM-dakrandprofielen aan, waarmee u uw dak op een strakke manier kunt afwerken. Als u van plan bent om uw dak ook te isoleren op een professionele manier, dan raden wij onze PIR-isolatieplaten aan.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant