• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Is PIR isolatie duurzaam?

Het verduurzamen van uw woning met isolatie is een uitstekende manier om de maandelijkse kosten te verlagen, gezien de stijgende gas- en energieprijzen. Echter, is het isolatiemateriaal zelf ook duurzaam? Dat zullen we u in dit artikel uitleggen.

Duurzame platen PIR isolatie

PIR is een ongevaarlijke en milieuvriendelijke stof. In zijn originele vorm heeft het een lange levensduur, waardoor het uitstekend geschikt is voor gebruik in plaatvorm. Met een gemiddelde levensduur van 50 jaar en vrijwel geen onderhoudsvereisten, zult u langdurig profiteren van deze investering. Als u besluit om uw dak te isoleren, kan dit, vooral als uw huis momenteel niet geïsoleerd is, een verschil maken van wel €2400,- per jaar voor een gemiddelde hoekwoning.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
kun-je-epdm-leggen-als-het-regent

EPDM leggen

Kun je EPDM lijmen als het regent?

epdm-schuur-dak

EPDM op schuur

EPDM op het dak van uw schuur?

Voordelen PIR isolatie

De isolatieplaten zijn buitengewoon stevig en bestand tegen druk, waardoor u er veilig op kunt lopen, wat de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. U kunt deze installatie zelf uitvoeren zonder de hulp van een kostbare professional. Onze speciale isolatielijm maakt het mogelijk om de isolatieplaten direct op het dak te bevestigen, maar u kunt er ook voor kiezen om ze stevig vast te schroeven met behulp van drukverdeelplaten. Ondanks hun geringe dikte behouden de platen een hoge RD-waarde, waardoor u slechts minimale woonruimte verliest en het rendement hoog blijft. Bovendien zijn PIR-platen bestand tegen schimmel en vocht, waardoor ze een uiterst populaire keuze zijn. Bij een isolatiedikte van 100mm of 120mm kunt u vaak op de website van uw gemeente informatie vinden over mogelijke subsidies.

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

                                               

Voordelen van Interexpress!

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw klus, zodat u alles keurig in één keer op een locatie naar keuze geleverd krijgt. Bij Interexpress streven we ernaar u de beste service te bieden. Als u op een werkdag vóór 15:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Onze PIR-experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice.