• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Uw woning is meer waard met PIR isolatie en EPDM

Extra woonruimte

Het aanwezige woonoppervlak is waarschijnlijk de belangrijkste factor in het bepalen van de waarde van een woning. Daarom is het niet zo gek dat het uitbreiden van deze oppervlakte een positieve invloed heeft op de prijs die u als verkoper kunt vragen. Dit maakt het dan ook een uitstekende investering.

Niet alleen ervaart u als woningbezitter door de uitbreiding meer wooncomfort, maar ook verdient u de kosten bij een eventuele verkoop voor een groot gedeelte of zelfs helemaal terug. Een win-winsituatie! Een dakkapel, schuur, garage, serre of extra kamer zijn de meest voor de hand liggende uitbreidingen.

Duurzame maatregelen

Een duurzaam huis bespaart tot wel 30% op stookkosten en dat zorgt voor een aanzienlijk hogere waarde van de woning. Het laten plaatsen van PIR-isolatie onder de dakbedekking is een uitstekend voorbeeld van een duurzaamheidsmaatregel die zichzelf bij verkoop van de woning terugverdient.

Isolatiemaatregelen resulteren in zijn algemeenheid in een waardevermeerdering van 75% tot wel 100%. Naast isolatieplaten, kunt u hierbij denken aan andere maatregelen zoals HR++ glas en zonnepanelen. Zelf profiteert u ook van lagere stookkosten en een verhoogd wooncomfort.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Nieuwe dakbedekking

Een van de zaken waar inspecteurs tijdens een bouwkundige keuring sterk op letten, is de conditie van het dak van een woning. Verouderde dakbedekking kan namelijk op korte termijn al tot grote problemen leiden zoals lekkage. Dat betekent een grote kostenpost voor de nieuwe bewoners, waardoor de waarde van het huis behoorlijk daalt.

Nieuwe dakbedekking is daarom een verstandige investering die zichzelf altijd terugverdient. Zeker als u kiest voor een nagenoeg onderhoudsvrije variant zoals EPDM. Het materiaal is waterdicht, wortelvast en heeft een levensduur tot maar liefst een halve eeuw. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw dak en vergroot u de kans op een goed bod bij verkoop van uw woning.

Duurzaam Europees EPDM bij Interexpress

Als u investeert in een nieuw EPDM dak, is het slim om dit gelijk goed aan te pakken. Ga daarom voor een betrouwbare leverancier van de Europese versie, en kies niet de Amerikaanse variant. De Europese versie heeft als grootste voordeel dat er niet eerst een primer gebruikt hoeft te worden. Met de speciale lijmen van Tytane kunt u meteen aan de slag. EPDM leggen is eenvoudig en snel, zoals u kunt zien in onze video handleiding.

PIR isolatie voordelig en in verschillende diktes

Onze PIR isolatie is voordelig en in verschillende diktes aan te schaffen. Ook in combinatie met onze bevestigingssets.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

tytane_pir_isolatie3_1_1-1

PIR isolatieplaat 20mm dik

Prijzen vanaf

€6,99 Incl. BTW

dampremmende_folie_v1_2-3

Dampremmende folie 2m x 50m, 0,06mm dik

€35,92 Incl. BTW

pir_isolatie_bevestiging_2-1

Combinatiepakket 5,0 x 40mm voor isolatie 20mm

Prijzen vanaf

66,65 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant