• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €395
  • Veilig betalen en snel verzonden

Uw woning is meer waard met PIR isolatie en EPDM

Twee derde van de Nederlandse huizenkopers wil een woning die zo goed als af is. Een huis dat bovendien voldoende ruimte biedt, weinig onderhoud vergt en waar weinig in geïnvesteerd hoeft te worden. In dat geval is het natuurlijk een voordeel als u als verkoper veel investeringen al voor uw rekening heeft genomen. Dit zijn de zaken die de waarde van uw woning flink verhogen:

Extra woonruimte

Het aanwezige woonoppervlak is waarschijnlijk de belangrijkste factor in het bepalen van de waarde van een woning. Daarom is het niet zo gek dat het uitbreiden van deze oppervlakte een positieve invloed heeft op de prijs die u als verkoper kunt vragen. Dit maakt het dan ook een uitstekende investering.

Niet alleen ervaart u als woningbezitter door de uitbreiding meer wooncomfort, maar ook verdient u de kosten bij een eventuele verkoop voor een groot gedeelte of zelfs helemaal terug. Een win-winsituatie! Een dakkapel, schuur, garage, serre of extra kamer zijn de meest voor de hand liggende uitbreidingen.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
hoe-plaats-ik-een-epdm-stadsuitloop

Stadsuitloop

Hoe plaats ik een EPDM stadsuitloop?

epdm-op-het-dak-van-een-bedrijfspand

Bedrijfspand

EPDM op het dak van een bedrijfspand?

Duurzame maatregelen

Een duurzaam huis bespaart tot wel 30% op stookkosten en dat zorgt voor een aanzienlijk hogere waarde van de woning. Het laten plaatsen van PIR-isolatie onder de dakbedekking is een uitstekend voorbeeld van een duurzaamheidsmaatregel die zichzelf bij verkoop van de woning terugverdient.

Isolatiemaatregelen resulteren in zijn algemeenheid in een waardevermeerdering van 75% tot wel 100%. Naast isolatieplaten, kunt u hierbij denken aan andere maatregelen zoals HR++ glas en zonnepanelen. Zelf profiteert u ook van lagere stookkosten en een verhoogd wooncomfort.

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Nieuwe dakbedekking

Een van de zaken waar inspecteurs tijdens een bouwkundige keuring sterk op letten, is de conditie van het dak van een woning. Verouderde dakbedekking kan namelijk op korte termijn al tot grote problemen leiden zoals lekkage. Dat betekent een grote kostenpost voor de nieuwe bewoners, waardoor de waarde van het huis behoorlijk daalt.

Nieuwe dakbedekking is daarom een verstandige investering die zichzelf altijd terugverdient. Zeker als u kiest voor een nagenoeg onderhoudsvrije variant zoals EPDM. Het materiaal is waterdicht, wortelvast en heeft een levensduur tot maar liefst een halve eeuw. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw dak en vergroot u de kans op een goed bod bij verkoop van uw woning.

Duurzaam Europees EPDM bij Interexpress

Als u investeert in een nieuw EPDM dak, is het slim om dit gelijk goed aan te pakken. Ga daarom voor een betrouwbare leverancier van de Europese versie, en kies niet de Amerikaanse variant. De Europese versie heeft als grootste voordeel dat er niet eerst een primer gebruikt hoeft te worden. Met de speciale lijmen van Tytane kunt u meteen aan de slag. EPDM leggen is eenvoudig en snel, zoals u kunt zien in onze video handleiding.