10% WEEKENDACTIE!

Profiteer direct en ontvang alleen dit weekend nog 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*actie loopt t/m maandag 11 december!

Uw woning is meer waard met PIR isolatie en EPDM als dakbedekking

Verhoog de waarde van uw woning met deze 3 tips

Twee derde van de Nederlandse huizenkopers wil een woning die zo goed als af is. Een huis dat bovendien voldoende ruimte biedt, weinig onderhoud vergt en waar weinig in geïnvesteerd hoeft te worden. In dat geval is het natuurlijk een voordeel als u als verkoper veel investeringen al voor uw rekening heeft genomen. Dit zijn de zaken die de waarde van uw woning flink verhogen:

Extra woonruimte

Het aanwezige woonoppervlak is waarschijnlijk de belangrijkste factor in het bepalen van de waarde van een woning. Daarom is het niet zo gek dat het uitbreiden van deze oppervlakte een positieve invloed heeft op de prijs die u als verkoper kunt vragen. Dit maakt het dan ook een uitstekende investering.

Niet alleen ervaart u als woningbezitter door de uitbreiding meer wooncomfort, maar ook verdient u de kosten bij een eventuele verkoop voor een groot gedeelte of zelfs helemaal terug. Een win-winsituatie! Een dakkapel, schuur, garage, serre of extra kamer zijn de meest voor de hand liggende uitbreidingen.

Duurzame maatregelen

Een duurzaam huis bespaart tot wel 30% op stookkosten en dat zorgt voor een aanzienlijk hogere waarde van de woning. Het laten plaatsen van PIR-isolatie onder de dakbedekking is een uitstekend voorbeeld van een duurzaamheidsmaatregel die zichzelf bij verkoop van de woning terugverdient.

Isolatiemaatregelen resulteren in zijn algemeenheid in een waardevermeerdering van 75% tot wel 100%. Naast isolatieplaten, kunt u hierbij denken aan andere maatregelen zoals HR++ glas en zonnepanelen. Zelf profiteert u ook van lagere stookkosten en een verhoogd wooncomfort.

Nieuwe dakbedekking

Een van de zaken waar inspecteurs tijdens een bouwkundige keuring sterk op letten, is de conditie van het dak van een woning. Verouderde dakbedekking kan namelijk op korte termijn al tot grote problemen leiden zoals lekkage. Dat betekent een grote kostenpost voor de nieuwe bewoners, waardoor de waarde van het huis behoorlijk daalt.

Nieuwe dakbedekking is daarom een verstandige investering die zichzelf altijd terugverdient. Zeker als u kiest voor een nagenoeg onderhoudsvrije variant zoals EPDM. Het materiaal is waterdicht, wortelvast en heeft een levensduur tot maar liefst een halve eeuw. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw dak en vergroot u de kans op een goed bod bij verkoop van uw woning.

Duurzaam Europees EPDM bij Interexpress

Als u investeert in een nieuw EPDM dak, is het slim om dit gelijk goed aan te pakken. Ga daarom voor een betrouwbare leverancier van Europees EPDM, en kies niet de Amerikaanse variant. Het Europese EPDM heeft als grootste voordeel dat er niet eerst een primer gebruikt hoeft te worden. Met de speciale EPDM lijm van Tytane kunt u meteen aan de slag. EPMD leggen is eenvoudig en snel, zoals u kunt zien in onze video handleiding.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen