• Snelle express levering op locatie, 
  gratis levering boven €395
 • Altijd geholpen door EPDM experts,
  zij staan u graag te woord
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden

Waarom PIR dakisolatieplaten online kopen?

Als u uw dak wilt isoleren met het hoogste rendement, komt u natuurlijk uit bij PIR dakisolatieplaten. Deze PIR platen zijn gemakkelijk te verwerken en halen een hoge isolatiewaarde. Maar hoe krijgt u die PIR platen nou gemakkelijk in huis? Simpel, koop ze online bij Interexpress!

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

 • Op maat geleverd
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm en kimfixatie

Kimfixatie

EPDM en kimfixatie

epdm lijmen op roofing dak

Lijmen en kitten

EPDM lijmen op een roofing dak

Na-isolatie van een schuin dak met PIR

Als u een schuin dak wilt gaan na-isoleren, dan zijn PIR platen de ideale oplossing. Helemaal als u het dak van binnenuit gaat isoleren. Dit is makkelijker en goedkoper dan het isoleren van buitenaf, doordat je dan met veel meer aspecten rekening dient te houden zoals het type dakbedekking. Als u van binnenuit gaat isoleren, plaatst u de PIR dakisolatieplaten simpel tegen de binnenkant van het dakbeschot. U kunt kiezen voor schroeven of verlijmen en doordat de platen gemakkelijk op maat te maken zijn, is de klus nog snel geklaard ook!

Isolatie plat dak met PIR platen

Ook bij het isoleren van een plat dak zijn PIR dakisolatieplaten de beste keuze. Net zoals bij een schuin dak kunt u er voor kiezen de platen aan de binnenkant te bevestigen. Maar op een plat dak is het ook een stuk eenvoudiger om van buitenaf te isoleren. Uiteraard dient u ook hier rekening te houden met het soort dakbedekking, maar hier komt u over het algemeen beter bij. Tevens is dit het ideale moment om te kijken of de huidige dakbedekking nog voldoet. Uit ervaring weten wij dat EPDM dakbedekking uitstekend te combineren is met PIR. Zorg er dus voor dat dit in orde is voordat u aan de isolatieklus begint. Het zou zonde zijn als u na een paar jaar lekkage of andere mankementen ontdekt en u opnieuw aan de slag moet. Overweeg daarom direct om de oude dakbedekking te vervangen.

Dakisolatieplaten online kopen

Natuurlijk kunt u naar de bouwmarkt gaan als u PIR isolatieplaten nodig heeft. Hier kleven echter wel enkele nadelen aan. Want over het algemeen heeft een bouwmarkt niet voldoende platen op voorraad zodat deze eerst besteld moeten worden. U kunt dus niet direct aan de slag. Een ander nadeel is dat de isolatieplaten behoorlijk volumineus zijn. Met een personenauto wordt het daarom onmogelijk om alle platen mee te nemen. Een busje of aanhanger huren is dan de enige optie.

Dit zijn precies dé redenen dat u de PIR dakisolatieplaten bij ons online kunt kopen. U berekent hoeveel PIR u nodig heeft, besteld ze via de website, en u heeft ze binnen 3 werkdagen in huis! Onze voorraad is bijna onuitputtelijk dus u zult er niet tegenaan lopen dat u tekort komt. Daarnaast krijgt u de PIR platen aangeleverd waar u maar wilt. Thuis als u een doe-het-zelver bent, maar het kan ook direct op de bouwplaats of klus aangeleverd worden als u een professional bent. Alle reden dus om de PIR platen online te kopen bij Interexpress!

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking 1.30mm

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket 1.30mm

EPDM lijmen

EPDM contactlijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Voordelige EPDM producten

Dakisolatie met hoog rendement

Interexpress heeft alles in huis om uw isolatieklus tot een goed einde te brengen. Naast de PIR isolatieplaten vindt u bij ons de juiste schroeven en drukverdeelplaatjes om de PIR platen te bevestigen. Dit kan ook middels een handig combinatiepakket. Als u de platen liever verlijmd kunt u direct de juiste lijm mee bestellen. Voert u een totale dakrenovatie uit, dan kunt u ook bij ons terecht voor EPDM op maat, daktrimmen en EPDM hemelwaterafvoer. U kunt bij ons uitgaan van de scherpste prijs, en ook dit alles wordt netjes bij u thuisbezorgd!