Weekend actie! 10% korting!

Profiteer dit weekend van 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(Actie geldig van vrijdag 25-9 t/m maandag 28-9)

EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dikte

EPDM op maat bestellen? Bestel hier EPDM dakbedekking op maat met een dikte van 1 mm. Voordeel van EPDM op maat is dat er geen naden zijn in uw dakdekking! Te bestellen in diverse breedtes en uitsluitend Europese A-1 klasse EPDM zonder talk. Makkelijk te verwerken zonder voorbehandeling.

Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per m2
€ 9,49
Incl. BTW
Beschrijving

EPDM dakbedekking met een dikte van 1,00mm. U kunt dit EPDM bestellen in de breedte van uw dak. EPDM op maat is ideaal omdat er geen naden in uw dakbedekking zijn. Dit EPDM op maat is te bestellen in diverse lengtes.

Europese A-1 klasse EPDM dakbedekking

Interexpress verkoopt in tegenstelling tot veel andere EPDM aanbieders uitsluitend Europese A-1 klasse EPDM zonder talk. Hierdoor is het systeem rechtstreeks te verlijmen zonder eerst de EPDM te moeten voorbehandelen. Het gebruik van primers is bij onze EPDM dus overbodig. Gebruik alleen onze originele Tytane EPDM lijm en kit.

Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in de tijd en kosten. Europese EPDM heeft een lichte textielafdruk, is diepzwart en is dus aanzienlijk eenvoudiger te verwerken dan de Amerikaanse variant.

Toepassingen EPDM dakbedekking 1,00mm

EPDM 1,00 mm is bijvoorbeeld toepasbaar als dakbedekking op een blokhut, schuur, veranda of overkapping. Naast EPDM 1,00 mm kunt u bij ons ook EPDM folie 1,30 mm kopen. Twijfelt u over de toepassing van een bepaalde dikte? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Meer informatie
Meer informatie
BodemlijmNee
ContactlijmNee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen