• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €395
  • Veilig betalen en snel verzonden

Besparen op de kosten van EPDM

Overweegt u uw platte of schuine dak te vernieuwen met EPDM dakbedekking? Dan bent u bij Interexpress zeer voordelig uit. Dit heeft niet alleen te maken met de lage prijzen voor onze dakpakketten, maar ook met het feit dat deze lange tijd meegaan en u ze zelf kunt plaatsen.

Wat is de prijs per m2 voor dakbedekking op een plat dak?

Soort dakbedekkingPrijs per m²Levensduur
Bitumen€ 25,- tot € 50,-Circa 25 jaar
EPDM€25,- tot €45,-Circa 50 jaar
PVC€ 35,- tot € 70,-Circa 25 jaar
Dakpannen€ 85,- tot € 150,- Circa 30 jaar

EPDM kost zo ongeveer tussen de €25 en €45 euro per m2 in aanschaf. Qua prijs per m2 behoort EPDM al tot de meer voordelige soorten dakbedekking, dit komt deels doordat u EPDM gewoon zelf aan kunt brengen. Binnen deze markt onderscheidt Interexpress zich ook nog eens als een van de voordeligste aanbieders. Het is in het bijzonder onze goede prijs-kwaliteitsverhouding waarmee we veel van onze klanten aangenaam weten te verrassen.

Natuurlijk is het tegelijkertijd waar dat er goedkopere alternatieven zijn op het gebied van dakbedekking voor een plat dak. Toch geldt in veel van deze gevallen dat goedkoop duurkoop is. Niet alleen de initiële m2 prijs van dakbedekking, maar ook het uiteindelijke onderhoud en de levensduur van het materiaal moeten in de kostenberekening worden meegenomen. Dit is iets waar we later in dit artikel op terugkomen.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
toepassingen-epdm

EPDM folie

Toepassingen van EPDM folie

hoeveel-kost-epdm

Kosten

Wat kost EPDM dakbedekking?

Zelf aanbrengen van folie met een dikte van 1,00 tot 1,30 mm

Bij Interexpress heeft u de keuze uit nieuwe dakbedekking met een dikte van 1,00 of 1,30 mm. De variant met een hogere dikte heeft weliswaar een iets hogere prijs per m2, maar dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de kwaliteit. Sowieso voldoen alle producten bij Interexpress aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, omdat wij alleen gebruik maken van de Europese variant.

Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders, die de prijs soms weten te drukken door de Amerikaanse variant te verkopen. Europese bedekking is echter van aanzienlijk hogere kwaliteit, is onbetalkt en zeer gemakkelijk zelf te plaatsen. Met dit laatste bespaart u flink op de kosten, want het laten aanbrengen van dit type dakbedekking door een professionele partij kost al snel meer dan 50 euro per m2.

Weinig onderhoud en een lange levensduur

De hoge kwaliteit van de Europese variant zorgt in eerste instantie voor een iets hogere prijs in de aanschaf, maar deze kosten heeft u al snel terugverdiend. De uv bestendige folie van Interexpress gaat namelijk maar liefst een halve eeuw of zelfs langer mee. Ook heeft u in deze periode nauwelijks omkijken naar het onderhoud.

 WIlt dakbedekking kopen? Gebruik dan de Europese variant.

Goedkope dakbedekking bestellen doet u bij Interexpress, wij houden de folie prijs voor u zo scherp mogelijk. Heeft u vragen over de EPDM prijs van Interexpress of wilt u meer weten over het zelf plaatsen van onze EPDM dakpakketten? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag op maat. Bel vrijblijvend naar +31 (0)38 376 0604 of neem contact op via info@interexpress.nl.

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

Bijbehorende lijmen

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren