Besparen op de kosten van EPDM

Zo bespaart u op de prijs voor EPDM

Overweegt u uw platte of licht hellende dak te vernieuwen met EPDM dakbedekking? Dan bent u bij Interexpress zeer voordelig uit. Dit heeft niet alleen te maken met de lage prijzen voor onze dakpakketten, maar ook met het feit dat deze lange tijd meegaan en u ze zelf kunt plaatsen. Hierdoor bespaart u op drie fronten kosten en daalt de prijs voor uw EPDM aanzienlijk!

Wat is de prijs per m2 voor dakbedekking op een plat dak?

Qua prijs per m2 behoort EPDM al tot de meer voordelige soorten dakbedekking. Binnen deze markt onderscheidt Interexpress zich ook nog eens als een van de voordeligste aanbieders. Het is in het bijzonder onze goede prijs-kwaliteitsverhouding waarmee we veel van onze klanten aangenaam weten te verrassen.

Natuurlijk is het tegelijkertijd waar dat er goedkopere alternatieven zijn op het gebied van dakbedekking voor een plat dak. Toch geldt in veel van deze gevallen dat goedkoop duurkoop is. Niet alleen de initiële prijs per m2, maar ook het uiteindelijke onderhoud en de levensduur van het materiaal moeten in de kostenberekening worden meegenomen. Dit is iets waar we later in dit artikel op terugkomen.

Zelf aanbrengen van EPDM met een dikte van 1,00 tot 1,30 mm

Bij Interexpress heeft u de keuze uit dakbedekking met een dikte van 1,00 of 1,30 mm. De variant met een hogere dikte heeft weliswaar een iets hogere prijs per m2, maar dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de kwaliteit. Sowieso voldoet alle EPDM bij Interexpress aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, omdat wij alleen gebruik maken van de Europese variant.

Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders, die de prijs soms weten te drukken door de Amerikaanse variant te verkopen. Europese EPDM is echter van aanzienlijk hogere kwaliteit, is onbetalkt en zeer gemakkelijk zelf te plaatsen. Met dit laatste bespaart u flink op de kosten, want het laten aanbrengen van dit type dakbedekking door een professionele partij kost al snel meer dan 50 euro per m2.

Weinig onderhoud en een lange levensduur

De hoge kwaliteit van Europese EPDM zorgt in eerste instantie voor een iets hogere prijs in de aanschaf, maar deze kosten heeft u al snel terugverdiend. De dakbedekking van Interexpress gaat namelijk maar liefst een halve eeuw of zelfs langer mee. Ook heeft u in deze periode nauwelijks omkijken naar het onderhoud.

Heeft u vragen over de EPDM prijs van Interexpress of wilt u meer weten over het zelf plaatsen van onze EPDM dakpakketten? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag op maat. Bel vrijblijvend naar +31 (0)38 376 0604 of neem contact op via [email protected].

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen