• Snelle express levering op locatie, 
  gratis levering boven €395
 • Altijd geholpen door EPDM experts,
  zij staan u graag te woord
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden

Dakkapel met EPDM

In Nederland worden er nog altijd veel woningen gebouwd met een schuin dak. Dit heeft uiteraard ook zijn voordelen maar een groot nadeel hiervan is dat u veel minder beloopbaar vloeroppervlak heeft op uw zolderverdieping. Vooral in Nederland, waar gemiddeld gezien woningen al niet zo groot zijn, kan dit lastig zijn.

Beperkte zolderruimte door een plat dak?

Een mooie oplossing voor de beperkte zolderruimte in uw woning is het plaatsen van een dakkapel. Steeds meer bewoners van een woning met een schuin dak kiezen hiervoor, het is namelijk een snelle en relatief goedkope oplossing om extra ruimte toe te voegen aan uw woning. Hiermee voegt u ook nog eens extra waarde toe aan uw woning, dat is ook nog eens mooi genomen. Toch zal dit vaak niet de voornaamste reden zijn wanneer u kiest voor een dakkapel, het vergoot namelijk als belangrijkste uw wooncomfort.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

 • Op maat geleverd
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm en kimfixatie

Kimfixatie

EPDM en kimfixatie

epdm lijmen op roofing dak

Lijmen en kitten

EPDM lijmen op een roofing dak

Voordelen van een dakkapel

Zoals gezegd vergroot u het woonoppervlakte aanzienlijk, denk alleen al eens aan de mogelijkheden die dit biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie kinderkamer maken of kunt u de nieuwe ruimte indelen als een werkruimte of kantoor, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier bespaart u ook nog eens een verhuizing en daarmee veel gedoe mee. Naast de bijkomende ruimte zorgt een dakkapel er ook nog eens voor dat u meer licht creëert in de betreffende ruimte. Dat lijkt misschien een klein detail, maar dit kan een enorm verschil maken. Zo lijkt de ruimte groter en kunt u er veel meer uithalen dan alleen een saai zolder. Ook kunt u hierbij kiezen voor een lichtkoepel of lichtstraat en kunt u de ruimte al helemaal afmaken met onze PIR-isolatie voor extra wooncomfort.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking 1.30mm

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket 1.30mm

EPDM lijmen

EPDM contactlijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM voor een dakkapel bestellen

Voor het dak van een dakkapel met een plat dak kunt in vrijwel elk geval het best kiezen voor EPDM, EPDM is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast heeft EPDM niet op het dak gebrand te worden, maar kunt u het eenvoudig zelf verlijmen. EPDM heeft een levensduur van wel 50 jaar en is daarmee zeer duurzaam. Bij Interexpress kunt u terecht voor meerdere maten EPDM en wordt het naar uw wensen op maat bij u thuis afgeleverd!