• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €395
  • Veilig betalen en snel verzonden

Een lichtkoepel plaatsen op uw dak?

Een plat of licht hellend dak biedt vele voordelen op het gebied van kosten en constructie. Helaas is een gebrek aan ramen of andere vensters vaak een nadeel van een niet-schuin dak, waardoor de hoeveelheid daglicht in huis wordt verminderd. Gelukkig kan een venster, dakkoepel of lichtstraat dit probleem verhelpen.

Lichtkoepel voor een kosteneffectieve oplossing

Het meest kosteneffectieve alternatief voor extra lichtinval is een lichtkoepel. Dit venster heeft een simpele, vlakke beglazing en kan worden aangepast aan de afmetingen en vorm die het beste bij uw situatie passen. Een lichtkoepel kan ook worden geopend voor frisse lucht en goede ventilatie, en kan worden voorzien van zonwering voor extra comfort.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm-dakbedekking-verwerken-in-de-winter

Temperatuur

EPDM verwerken in de winter?

epdm-op-een-plat-schuurdak

Schuur

EPDM op een plat schuurdak

Dakkoepel voor maximale hoeveelheid lichtinval

Wanneer extra lichtinval noodzakelijk is, biedt een dakkoepel de beste oplossing. Een dakkoepel steekt iets uit op het platte of licht hellende dak en zorgt voor een maximale hoeveelheid daglicht. Dit maakt uw ruimte optisch groter en kan worden voorzien van extra functies, zoals een op afstand bedienbaar elektronisch open- en sluitsysteem met regensensor.

Lichtstraat voor het buitenleven in huis

Als u een aanbouw zoals een veranda, tuinkamer of serre heeft, dan is een lichtstraat wellicht de betere optie. Een lichtstraat biedt maximale lichtinval in de aangebouwde ruimte en kan op maat worden aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof u buiten in de tuin zit, maar dan in het comfort van uw eigen huis.

Voordelige EPDM producten:

EPDM dakbedekking

EPDM folie

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM-folie voor een duurzame en waterdichte oplossing

Of u nu kiest voor een dakvenster, dakkoepel of lichtstraat, alle varianten kunnen moeiteloos worden aangebracht op een plat of licht hellend dak met EPDM folie als dakbedekking. EPDM-folie is waterdicht en wortelbestendig, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende afdichting en weinig onderhoud rondom uw koepel. Voor de afwerking van hoeken kunt u speciale EPDM-lichtkoepel hoeken kopen. Hierdoor bent u met een dakbedekking van EPDM altijd op de toekomst voorbereid.