Voordelige EPDM dakbedekking prijs

De beste EPDM prijs bij Interexpress

Bent u op zoek naar de laagst mogelijke EPDM prijs? Dan bent u op de website van Interexpress aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod EPDM dakbedekking op maat tegen de allerbeste prijs per m². Bovendien verkopen wij alleen Europese EPDM die zeer eenvoudig zelf te plaatsen is, waardoor u ook op dat gebied nog eens kosten bespaart.

Wat is de prijs van EPDM dakbedekking per m²?

Op het eerste gezicht is EPDM wellicht niet een van de goedkoopste soorten dakbedekking. De prijs per m² ligt ietwat hoger dan die van sommige andere dak materialen en ook het professioneel laten plaatsen van een EPDM dak kost geld. Interexpress kiest daarom voor een speciaal type Europese EPDM dakbedekking dat dit alles ruimschoots compenseert.

Een Europees EPDM dak is namelijk bijzonder makkelijk zelf te plaatsen, waardoor u deze klus niet langer aan een dakbedekker hoeft uit te besteden. En wilt u uw dak toch voordelig en snel door een professional laten plaatsen? Dan kunt u hiervoor uiteraard altijd bij de ervaren specialisten van Interexpress terecht.

Lage kostprijs EPDM m² bij zelf plaatsen

Zelf EPDM plaatsen blijft echter nog altijd de goedkoopste oplossing wanneer een goede kostprijs van EPDM per m² voor u van belang is. Ons Europese EPDM rubber is onbetalkt, waardoor u het niet hoeft te reinigen en ook geen primer of schuurpad hoeft te gebruiken om de dakbedekking bijvoorbeeld te verwerken met een flashing.

Het ontbreken van talk zorgt ervoor dat u het dak direct en grotendeels enkelzijdig kunt verlijmen. U loopt hierbij geen gevaar dat de lijm niet goed hecht, want de onbetalkte dakbedekking hecht door het lichte profiel uitstekend op een variëteit aan ondergronden. Een extensieve voorbehandeling is niet langer noodzakelijk! En als u hiervoor de speciale EPDM lijm gebruikt van Tytane, bent u zeker weten verzekerd dat de dakbedekking goed vast komt te zitten.

EPDM prijs verdient zichzelf altijd terug

Afgezien van het feit dat de EPDM prijs bij Interexpress zeer voordelig is in vergelijking met andere aanbieders, verdient een goed geplaatst EPDM dak zichzelf op termijn vrijwel altijd terug. Europees EPDM staat bekend om de hoge kwaliteit en lange levensduur, waardoor uw dak zonder problemen vaak tot wel een halve eeuw meegaat.

Ook aan het onderhoud bent u niet tot nauwelijks kosten kwijt, want EPDM dakbedekking is nagenoeg onderhoudsvrij en dankzij de hoge elasticiteit uitstekend bestand tegen uiteenlopende temperaturen en weersomstandigheden. En is er toch een keer sprake van een lichte beschadiging? Dan is deze eenvoudig te verhelpen met een stuk EPDM folie wat over de beschadiging wordt geplakt.

Laagste prijs voor EPDM bij Interexpress

Bij Interexpress bent u er van verzekerd dat u de beste kwaliteit EPDM koopt, tegen de scherpste prijs. Wilt u meer weten over de EPDM prijs bij Interexpress of vrijblijvend advies ontvangen over onze producten? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers via +31 (0)38 376 0604 of stel uw vraag via [email protected].

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen