• Snelle express levering op locatie, 
  gratis levering boven €395
 • Altijd geholpen door EPDM experts,
  zij staan u graag te woord
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden

Voordelige EPDM dakbedekking prijs

Bent u op zoek naar de laagst mogelijke EPDM prijs? Dan bent u op de website van Interexpress aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod EPDM dakbedekking op maat tegen de allerbeste prijs per m². Bovendien verkopen wij alleen Europese EPDM die zeer eenvoudig zelf te plaatsen is, waardoor u ook op dat gebied nog eens kosten bespaart

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

 • Op maat geleverd
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm en kimfixatie

Kimfixatie

EPDM en kimfixatie

epdm lijmen op roofing dak

Lijmen en kitten

EPDM lijmen op een roofing dak

Wat is de prijs EPDM dakbedekking per m2?

Op het eerste gezicht is EPDM wellicht niet een van de goedkoopste soorten dakbedekking. De prijs per m² ligt ietwat hoger dan die van sommige andere dak materialen en ook het professioneel laten plaatsen van een EPDM dak kost geld. Interexpress kiest daarom voor een speciaal type Europese EPDM dakbedekking dat dit alles ruimschoots compenseert.

Een Europees EPDM dak is namelijk bijzonder makkelijk zelf te plaatsen, waardoor u deze klus niet langer aan een dakbedekker hoeft uit te besteden. En wilt u uw dak toch voordelig en snel door een professional laten plaatsen? Dan kunt u hiervoor uiteraard altijd bij de ervaren specialisten van Interexpress terecht.

Lage kostprijs EPDM m2 bij zelf plaatsen

Zelf EPDM plaatsen blijft echter nog altijd de goedkoopste oplossing wanneer een goede kostprijs van EPDM per m² voor u van belang is. Ons Europese EPDM rubber is onbetalkt, waardoor u het niet hoeft te reinigen en ook geen primer of schuurpad hoeft te gebruiken om de dakbedekking bijvoorbeeld te verwerken met een flashing.

Het ontbreken van talk zorgt ervoor dat u het dak direct en grotendeels enkelzijdig kunt verlijmen. U loopt hierbij geen gevaar dat de lijm niet goed hecht, want de onbetalkte dakbedekking hecht door het lichte profiel uitstekend op een variëteit aan ondergronden. Een extensieve voorbehandeling is niet langer noodzakelijk! En als u hiervoor de speciale EPDM lijm gebruikt van Tytane, bent u zeker weten verzekerd dat de dakbedekking goed vast komt te zitten.

Laagste prijs voor EPDM bij Interexpress

Bij Interexpress bent u er van verzekerd dat u de beste kwaliteit EPDM koopt, tegen de scherpste prijs. Wilt u meer weten over de EPDM prijs bij Interexpress of vrijblijvend advies ontvangen over onze producten? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers via +31 (0)38 376 0604 of stel uw vraag via [email protected].

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking 1.30mm

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket 1.30mm

EPDM lijmen

EPDM contactlijm

epdm kit

EPDM kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren