Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

EPDM dakbedekking verwerken in de winter

EPDM dakbedekking plaatsen en aanbrengen op uw platte dak in de winter kan dat? De dagen worden weer korter en de temperatuur duikt weer omlaag de winter komt eraan! Vaak krijgen wij de vraag of onze EPDM dakbedekking ook in de winter kan worden verwerkt, aangelegd of geplaatst. Dat kan heel goed wel moeten er een aantal regels in acht worden genomen. Zo moet er bij het EPDM verwerken en lijmen rekening gehouden worden met de temperatuur.

Verwerkingstemperatuur van EPDM

Zo moet de temperatuur bij het verlijmen van de EPDM dakbedekking minimaal 5 graden Celsius zijn. Als het iets kouder is gaat het ook nog wel maar het mag in elk geval niet vriezen bij het verwerken van EPDM. Wanneer het namelijk te koud is kunnen de EPDM lijmen namelijk niet goed drogen en uitharden.

Bewaar EPDM lijm op huiskamer temperatuur

Wat in elk geval goed werkt is de EPDM lijmen voor verwerking op huiskamer temperatuur op te slaan, op deze manier voorkomt u dat de EPDM lijmen stug en dik worden. Hierdoor kunt u de EPDM lijm beter verwerken. De kans op slecht weer is in de winter natuurlijk groter waardoor u de EPDM dakbedekking niet kunt verwerken maar gemiddeld genomen zijn er toch nog erg veel dagen met goed weer waardoor u gewoon uw dak op kunt.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen