• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
 • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
 • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM gebruiken als gevelbekleding

EPDM stroken gebruiken bij gevelbouw

EPDM is gemakkelijk te verwerken in de gevelbouw wegens de mooie voordelen, zo heeft het een hoge elasticiteit en gaat het enkele tientallen mee. Ook is het bestand tegen veel verschillende weersomstandigheden, dat is uiteraard zeer belangrijk bij deze toepassing. Omdat het zo elastisch is, zal het ook niet scheuren. Het krimpt namelijk bij vrieskou en zet juist uit bij hoge temperaturen. Dit Europese EPDM is uiteraard ook zeer water-en-windicht, dit heeft ook veel invloed op de temperatuur in huis en voorkomt vocht in de gevel.

De voordelen van EPDM van Tytane

 • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
 • Minimaal 50 jaar waterdicht
 • Geschikt in combinatie met isolatie

Het afdichten van kozijnen met EPDM folie

Ook is het afdichten van kozijnen mogelijk met EPDM, het is namelijk waterdicht en dus prima te gebruiken als afdichting. Zoals gezegd is het zeer elastisch en soepel materiaal en daarmee gemakkelijk en snel door u te verwerken bij vele toepassingen. Het afdichten kan nodig zijn omdat er naden en kieren zitten in bijvoorbeeld uw kozijn(en). Het gebruik van dit Europese EPDM is zeer in opkomst en wordt steeds meer gebruikt bij uiteenlopende toepassingen in vooral de nieuwbouw, zo wordt het gebruikt als loodvervanger bij het lekkagevrij afwerken van daken of schoorstenen.

Altijd een passende maat EPDM strook

Bij Interexpress kunt u terecht voor vele maten en soorten stroken, zo hoeft u nooit verder te zoeken en bent u meteen aan het juiste adres. We leveren uw strook in een door uw gekozen maat zodat u niks op maat hoeft te maken, de breedtematen lopen van 10 centimeter tot 100 centimeter en de lengte is altijd 20 meter lang. Voor alle andere benodigdheden zoals EPDM lijm en kit kunt u ook bij ons terecht, deze heeft u nodig om de stroken te verlijmen. Gereedschap als een aandrukroller of een kitspuit hebben wij ook in ons assortiment.

Bestel bij Interexpress

Wegens onze grote voorraden kunnen we snel leveren en ontvangt u altijd snel uw bestelling in huis of op een andere door u gekozen locatie, zo wordt uw bestelling wanneer u op een werkdag voor 14:00 besteld al de dezelfde dag verzonden. Voor advies of vragen over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen, onze experts staan 5 dagen per week voor u klaar!

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

 • Welke zijde van het EPDM moet ik lijmen?
  Als u nog niet eerder met EPDM heeft gewerkt, begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Na het lezen van dit artikel bent u er helemaal klaar voor!
 • EPDM op het dak van een schuur leggen
  Als het dak van uw schuur renovatie nodig heeft, is EPDM dakbedekking dé oplossing. Lees meer over dit duurzame materiaal in de blog van Interexpress
 • Gebruik maken van EPDM voor gevelbekleding
  Als u uw huis wind- en waterdicht wilt maken, bieden de EPDM stroken van Interexpress dé oplossing. Ontdek hier meer over onze EPDM stroken! Interexpress