• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM plaatsen op overkapping

Waarom EPDM-dakbedekking

EPDM is enorm duurzaam en heeft een levensduur van wel minimaal 50 jaar, het heeft daarnaast ook vrijwel geen onderhoud nodig. Wel raden wij aan om af en toe wat vuil en bladeren te verwijderen, vooral is dit belangrijk voor de afvoeren. Dit EPDM-folie wordt op het dak gelijmd, hiervoor heeft u geen brander of primer nodig en daarom kunt u dit zeer gemakkelijk zelf plaatsen. U bent dan ook geen kosten kwijt aan een dure expert en u kunt beginnen wanneer u zelf wilt.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Voordelen van EPDM-folie

Het Europese EPDM van Interexpress kunt u op maat bestellen, u kunt namelijk zelf de dikte, lengte en breedte bepalen, vervolgens zorgen wij ervoor dat u de juiste afmeting thuis gestuurd krijgt. EPDM is bestand tegen grote temperatuurverschillen omdat het materiaal zeer elastisch is, dit zorgt ervoor dat het EPDM niet scheurt of beschadigt. Ook kunt u dit EPDM dakbedekking op vrijwel alle ondergronden verlijmen, voorbeelden hiervan zijn mastiek, bitumen, oude epdm, metaal en hout. Wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen op het EPDM is dat ook geen probleem, wel raden wij dan sterk aan om te kiezen voor 1,3mm dikke EPDM zodat de zonnepanelen goed stevig bevestigd kunnen worden.

Complete EPDM dakpakketten van Interexpress

Geen zin om alles te gaan berekenen en uit te zoeken? Kies dan voor een compleet EPDM-dakpakket! Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om het EPDM-folie op uw dak aan te brengen, zoals uiteraard het EPDM-folie, EPDM-contactlijm en EPDM-bodemlijm. Bij een XL-pakket krijgt u hier ook een hemelwaterafvoer naar keuze bij en kit om deze afvoer mee te bevestigen, zo haalt u meteen alles wat u nodig heeft in huis! Uw bestelling krijgt u al binnen 2 werkdagen geleverd, op een door u te kiezen locatie!

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant