• Advies van experts zij helpen u op werkdagen tot 17:00 uur
  • Express levering op locatie gratis vanaf €395
  • Veilig betalen en snel verzonden

Verschillende opties met EPDM dakbedekking

U kunt EPDM gebruiken voor veel verschillende klussen, zo kunt u het gebruiken als dakbedekking voor platte of (licht) hellende daken, reparatie van uw dakgoot, luchtdicht bouwen of gevelbekleding. In dit blog vertellen we u meer over deze EPDM dakbedekking en de bijkomende eigenschappen.

De voordelen van ons EPDM

De Europese versie van Interexpress heeft enkele grote voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking, zo heeft het een levensduur van wel 50 jaar, is het enorm soepel en elastisch, is het uiteraard water- en winddicht, is het wortelwerend en is het bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. De prijs van EPDM is bij aanschaf vaak dan ook duurder dan soortgelijke opties, maar het heeft een veel langere levensduur en daarnaast ook nog eens veel minder tot geen onderhoud nodig. Dit product is talkvrij, hierdoor heeft u geen primer of flashing kit nodig bij de verwerking. U kunt het namelijk gemakkelijk en snel zelf verwerken met behulp van onze bodemlijm en contactlijm, bijgeleverd krijgt u ook een montagehandleiding waarin stap-voor-stap staat beschreven hoe u de klus uit kunt voeren.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
EPDM folie leggen in de winter

Verwerking

EPDM verwerken in de winter

epdm-dakbedekking-en-zonnepanelen-de-beste-combinatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

Compleet dakpakket

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

EPDM van Interexpress!

Het Europese EPDM van Interexpress kunt u zelf op maat bij ons bestellen, zo hoeft u zelf niet te gaan knippen in het dakrubber en hiermee voorkomt u lekkage of beschadiging. Wanneer u uw bestelling krijgt afgeleverd kunt u dan ook meteen beginnen met de klus, deze bestelling ontvangt u namelijk al binnen 2 werkdagen geleverd op een door u gekozen locatie! Ook voor complete EPDM dakpakketten kunt u bij Interexpress terecht, dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw klus mee af te ronden.