Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: interexpress-pakket
(actie geldig tot en met zondag 20 september)

Waarom EPDM?

EPDM is verkrijgbaar in veel kwaliteiten. Ook zijn er verschillende type EPDM folies te koop zoals EPDM vijverfolie, EPDM gevelbekleding en EPDM dakbedekking. Interexpress EPDM systemen kiest bewust voor de hoogste kwaliteit EPDM rubberfolie. Onze EPDM dakbedekking is standaard 1,30mm dik en oersterk. Geschikt voor alle platte daken en ook te gebruiken voor hellende en sedum daken. Onze EPDM van 1,30mm dikte heeft standaard 15 jaar fabrieksgarante. UIteraard is de levensduur minmaal 50 jaar.

Waarom EPDM

EPDM is eenvoudig te verwerken, duurzaam en onderhoudsarm. Om het nog eenvoudiger te maken verkopen wij de zogenaamde Europese EPDM. Deze EPDM is extra eenvoudig te verwerken doordat hij geen talk bevat. De EPDM kan hierdoor grotendeels eenvoudig 1 zijdig worden verlijmd op nagenoeg alle ondergronden met de zogenaamde bodemlijm. Middels onze duidelijke handleiding is dit door iedereen zelf te installeren.

EPDM is brandveilig

EPDM wordt verlijmd, meachanisch bevestigd of voorzien van ballast. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse bitumen dakbanen welke worden aangebracht met een dakbrander. Hierdoor is EPDM brandvrij te verwerken en hierdoor dus geen brandgevaar bij plaatsing wel zo veilig!

A keuze EPDM

Uitsluitend officiele gecertificeerde EPDM dakbedekking van A kwaliteit. Interexpress EPDM systemen heeft een zeer ruim assortiment en voor elke verwerker een passende oplossing.

Middels onze jarenlange ervaring met EPDM zullen wij u voorzien van het beste advies. Ook voor alle EPDM accessoires kunt u bij ons terecht.
 

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen