• Iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot en met 17:30 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Waarom EPDM?

EPDM dakbedekking is verkrijgbaar in vele varianten. Er zijn verschillende soorten folies te koop zoals vijverfolie, gevelbekleding en dakbedekking. Interexpress EPDM systemen kiest bewust voor de hoogste kwaliteit rubberfolie. Onze dakbedekking is 1,30mm of 1,00mm dik en oersterk. Geschikt voor alle platte daken en ook te gebruiken voor hellende en sedum daken. Ons product heeft standaard 15 jaar fabrieksgarantie. Uiteraard is de levensduur minimaal 50 jaar.

Voordelen van EPDM

EPDM heeft veel voordelen en is eenvoudig te verwerken, duurzaam en onderhoudsarm. Om het nog eenvoudiger te maken verkopen wij de zogenaamde Europese variant . Deze variant is extra eenvoudig te verwerken doordat hij geen talk bevat. Hierdoor kan het grotendeels eenvoudig 1-zijdig worden verlijmd op nagenoeg alle ondergronden met de zogenaamde bodemlijm. Middels onze duidelijke handleiding is dit door iedereen zelf te installeren.

Wat is EPDM van Tytane

Onderstaand kort de voordelen opgesomd.

  • Op maat geleverd
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt i.c.m. isolatie
epdm en kimfixatie

Dakbedekking

EPDM aanbrengen op bitumen?

toepassingen-epdm

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op EPDM?

Brandveiligheid

Ons product wordt verlijmd, mechanisch bevestigd of voorzien van ballast. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse bitumen dakbanen welke worden aangebracht met een brander. Hierdoor is EPDM brandvrij te verwerken en hierdoor dus geen brandgevaar bij plaatsing, dat is wel zo veilig!

A-kwaliteit producten bij Interexpress

Wij verkopen uitsluitend officiële EPDM van A kwaliteit. Interexpress EPDM systemen heeft een zeer ruim assortiment en voor elke verwerker een passende oplossing. Of u nu vakman bent of doe-het-zelver, wij weten zeker dat u met ons product de klus tot een goed einde brengt.

Middels onze jarenlange ervaring zullen wij u voorzien van het beste advies. Ook voor alle EPDM toebehoren kunt u bij ons terecht.

Voordelige EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM dakpakket

EPDM lijmen

EPDM lijm

epdm kit

Sealant kit

Dakrandprofielen

Daktrimmen

EPDM gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren