HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel direct!

Waarom EPDM?

EPDM te gebruiken voor vele toepassingen

EPDM is verkrijgbaar in vele varianten. Er zijn verschillende soorten EPDM folies te koop zoals EPDM vijverfolie, EPDM gevelbekleding en EPDM dakbedekking. Interexpress EPDM systemen kiest bewust voor de hoogste kwaliteit EPDM rubberfolie. Onze EPDM dakbedekking is 1,30mm of 1,00mm dik en oersterk. Geschikt voor alle platte daken en ook te gebruiken voor hellende en sedum daken. Onze EPDM heeft standaard 15 jaar fabrieksgarantie. Uiteraard is de levensduur minimaal 50 jaar.

Waarom EPDM?

EPDM heeft veel voordelen en is eenvoudig te verwerken, duurzaam en onderhoudsarm. Om het nog eenvoudiger te maken verkopen wij de zogenaamde Europese EPDM. Deze EPDM is extra eenvoudig te verwerken doordat hij geen talk bevat. De EPDM kan hierdoor grotendeels eenvoudig 1-zijdig worden verlijmd op nagenoeg alle ondergronden met de zogenaamde bodemlijm. Middels onze duidelijke handleiding is dit door iedereen zelf te installeren.

EPDM is brandveilig

EPDM wordt verlijmd, mechanisch bevestigd of voorzien van ballast. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse bitumen dakbanen welke worden aangebracht met een brander. Hierdoor is EPDM brandvrij te verwerken en hierdoor dus geen brandgevaar bij plaatsing, dat is wel zo veilig!

A-keuze EPDM bij Interexpress

Wij verkopen uitsluitend officiële EPDM dakbedekking van A kwaliteit. Interexpress EPDM systemen heeft een zeer ruim assortiment en voor elke verwerker een passende oplossing. Of u nu vakman bent of doe-het-zelver, wij weten zeker dat u met ons EPDM de klus tot een goed einde brengt.

Middels onze jarenlange ervaring met EPDM zullen wij u voorzien van het beste advies. Ook voor alle EPDM accessoires kunt u bij ons terecht.

Copyright © 2022 InterExpress | Specialist in EPDM - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen