• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Welke dakbedekking onder sedumdak

Milieuvriendelijke oplossing met EPDM

Ons EPDM is uiteraard waterdicht, maar is daarnaast ook nog eens wortelbestendig. Om deze reden kunt u hier perfect uw sedumdak mee combineren. Zo heeft u een enorm duurzaam en netjes afgewerkt dak. Ook is ons product gemaakt van erg milieuvriendelijk materiaal en draagt u natuurlijk bij aan betere luchtkwaliteit door de extra levensruimte voor planten en dieren. Deze planten en dieren nemen namelijk fijnstof en CO2 op en stimuleren hiermee een gezondere leefomgeving. Dit is natuurlijk in de huidige tijd mooi meegenomen.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Isolerende werking EPDM in combinatie met sedum

Door de isolerende werking van sedumdaken is uw woning of gebouw gemakkelijker warm te houden in de winter en koel te houden in de zomer. Met de huidige gas- en energieprijzen is dit natuurlijk mooi meegenomen. Ook absorbeert het sedumdak geluid, zodat u minder last heeft van geluid uit uw omgeving. Verder bent u weinig tijd kwijt aan onderhoud van het dak, wel kunt u zo nu en dan wat onkruid verwijderen.

Nadelen van een sedumdak

Zijn er ook nadelen aan een sedumdak? Wij kunnen er eigenlijk maar twee bedenken. Uw dak is uiteraard zwaarder door de vegetatie, het is dus wel belangrijk dat het gewicht te dragen is door de constructie. Wanneer u hier over twijfelt kunt u altijd contact opnemen met onze experts via onze klantenservice. Een ander nadeel kan zijn dat uw dak nu meerde diersoorten aantrekt zoals insecten of vogels, wanneer u hier niet van houdt is het uiteraard niet raadzaam om te kiezen voor een sedumdak.

EPDM-dakbedekking van Interexpress

Het EPDM van Interexpress kunt u perfect combineren met een sedumdak. Onze 1,3 mm dikke versie is uiterst geschikt als ondergrond en zeer gemakkelijk door uzelf te verwerken, u bent dus ook geen verdere kosten kwijt aan de aanleg hiervan. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, onze experts staan altijd klaar om u te voorzien van advies. Wij streven ernaar om uw bestelling al binnen twee werkdagen af te leveren.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

  • Hoe verloopt een totaalrenovatie met EPDM?
    Hier bespreken we totaalrenovatie met EPDM. EPDM is veelzijdig en geschikt voor diverse renovatieprojecten, zoals het dak of de goot van uw gebouw
  • Welke zijde van het EPDM moet ik lijmen?
    Als u nog niet eerder met EPDM heeft gewerkt, begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Na het lezen van dit artikel bent u er helemaal klaar voor!
  • EPDM op het dak van een schuur leggen
    Als het dak van uw schuur renovatie nodig heeft, is EPDM dakbedekking dé oplossing. Lees meer over dit duurzame materiaal in de blog van Interexpress