Gratis aandrukroller actie!

Ontvang nu bij aanschaf van een EPDM dakpakket een gratis aandrukroller t.w.v. 34.94!

EPDM materialen voor uw platte dak koopt u eenvoudig online bij Interexperess.nl. In ons assortiment vindt u diverse dakmaterialen die u nodig heeft bij het leggen van uw EPDM dak. Denk bijvoorbeeld aan een EPDM hemelwaterafvoer (HWA), dakdoorvoeren, prefab EPDM hoeken en manchetten, lijm spuitpistool en een EPDM aandrukroller.

Meer informatie

Producten 21-22 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 90 graden uitloop
  EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 90 graden uitloop
  Tytane
  Deze EPDM hemelwaterafvoer heeft een diameter van 60 x 100 mm en een 90' uitloop. Onze onderuitlopen hebben een slabbe afmeting van rond 300 mm.
  € 25,35
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 45 graden uitloop
  EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 45 graden uitloop
  Tytane
  Deze EPDM hemelwaterafvoer heeft een diameter van 60 x 100 mm en een 45' uitloop. Onze onderuitlopen hebben een slabbe afmeting van rond 300 mm.
  € 27,77
  Per stuk
  Incl. BTW

Producten 21-22 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dakmaterialen webshop

Interexpress.nl is dé dakmaterialen webshop als het gaat om uw EPDM dak. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor het leggen van uw EPDM dak. Van dakbedekking en folie tot lijm, kit en gereedschap. Daarnaast bieden wij u ook dakpakketten aan. Deze pakketten zijn de totaaloplossing voor uw dak. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft voor het leggen van uw EPDM dakbedekking. Onze pakketten zijn zeer populair. U hoeft alleen maar de juiste afmetingen in te geven en wij berekenen wat u precies nodig heeft. Zo weet u zeker dat u alles in één keer in huis heeft voor het leggen van uw nieuwe dakbedekking.

Zelf dakbedekking leggen

Alles voor het zelf leggen van uw dakbedekking vindt u in onze webshop. Het leggen van de dakbedekking is vrij eenvoudig. Uiteraard begrijpen wij dat niet iedereen hier ervaring mee heeft, maar daarom hebben wij een Nederlandstalige handleiding waarin wordt uitgelegd hoe het werkt. Heeft u toch problemen met het leggen van uw dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze EPDM specialisten staan u graag te woord en helpen u graag. Ze voorzien u van een advies op maat.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen