Weekend actie! 10% korting!

Profiteer van 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.
(Geldig t/m zondag 6 december).

EPDM toebehoren voor uw EPDM dakbedekking

EPDM toebehoren voor uw platte dak koopt u eenvoudig online bij Interexpress.nl. In ons assortiment vindt u diverse dakmaterialen die u nodig heeft bij het leggen van uw EPDM dak. Denk bijvoorbeeld aan een EPDM hemelwaterafvoer (HWA), dakdoorvoeren, prefab EPDM hoeken en manchetten, lijm spuitpistool en een EPDM aandrukroller.

Meer informatie

Producten 21-22 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. EPDM hemelwaterafvoer 60mm x 100mm 90 graden uitloop
  EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 90 graden uitloop

  Deze EPDM hemelwaterafvoer heeft een diameter van 60 x 100 mm en een 90° uitloop. Onze onderuitlopen hebben een slabbe afmeting van rond 300 mm. B...Meer

  € 25,35
  Per stuk
  Incl. BTW
 2. EPDM hemelwaterafvoer 60mm x 100mm 45 graden uitloop
  EPDM hemelwaterafvoer 60 x 100mm met 45 graden uitloop

  Deze EPDM hemelwaterafvoer heeft een diameter van 60 x 100 mm en een 45º uitloop. Onze onderuitlopen hebben een slabbe afmeting van rond 300 mm. O...Meer

  € 27,77
  Per stuk
  Incl. BTW

Producten 21-22 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EPDM dak materialen webshop

Interexpress.nl is dé dakmaterialen webshop als het gaat om uw EPDM dak. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor het leggen van EPDM. Van dakbedekking en folie tot lijm, kit en gereedschap. Daarnaast bieden wij u ook EPDM dakpakketten aan. Deze pakketten zijn de totaaloplossing voor uw dak. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft voor het leggen van uw EPDM dakbedekking. Onze pakketten zijn zeer populair. U hoeft alleen maar de juiste afmetingen in te geven en wij berekenen wat u precies nodig heeft. Zo weet u zeker dat u alles in één keer in huis heeft voor het leggen van uw nieuwe dakbedekking.

EPDM gereedschap zoals een EPDM aandrukroller

Een nieuwe dakbedekking leggen of een dak renoveren doet u natuurlijk niet elke dag, en we kunnen ons dan ook voorstellen dat u niet direct het juiste gereedschap in huis heeft. Daarom hebben wij een aantal producten in ons assortiment opgenomen, die het u een stuk makkelijk zullen maken. Denk daarbij aan de onmisbare EPDM aandrukroller, maar ook een speciale kitspuit en EPDM schaar mogen natuurlijk niet ontbreken. Vergeet dit handige EPDM gereedschap dan ook niet mee te bestellen.

Zelf EPDM dakbedekking leggen

Het leggen van de EPDM dakbedekking is vrij eenvoudig. Uiteraard begrijpen wij dat niet iedereen hier ervaring mee heeft, maar daarom hebben wij een Nederlandstalige handleiding waarin wordt uitgelegd hoe het werkt. Heeft u toch problemen met het leggen van uw dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze EPDM specialisten staan u graag te woord en helpen u graag. Daarnaast hebben wij een video handleiding voor u beschikbaar gesteld, die u stap voor stap kunt volgen.

Copyright © 2020 InterExpress | Specialist in EPDM Dakpakketten - de plek om goedkoop EPDM dakbedekking te kopen